Skip to main content
Dine genveje
Bordstander

Tabletholdere

Giv din tablet et hav af nye funktioner ved at få den monteret, hvor det passer dig. Du kan f.eks. få en tabletholder med arm til væggen, så du let kan have kundemøder. Det kan også være, at din tabletholder skal være på gulvet og fungere som informationsstand. Hvad end det måtte være, så har vi den perfekte tabletholder til dig her hos Daarbak. 

resultater

Tabletstandere giver den optimale vinkel

Om du bruger din iPad eller iPhone til at skrive eller læse på, giver bordstanderen den ideelle skrive- og læsevinkel. Deres praktiske og smarte gummielementer sikrer dels, at standeren ikke skrider hen ad bordet, mens du skriver, men også at din iPhone eller tablet bliver stabilt i holderen. 

Produkter til den ideelle arbejdsstilling

En dårlig arbejdsstilling kan give fysiske problemer, hvorfor det er vigtigt, at de daglige møbler og redskaber, man omgiver sig med, optimerer arbejdsstillingen og giver den bedst mulige støtte. Hos Mogens Daarbak finder du musemåtter og håndledsstøtter, der giver en optimal støtte og beskytter dig mod museskader. Derudover finder du også måtter og hæve/sænke-borde, der ligeledes bidrager til det gode arbejdsmiljø og optimerer arbejdsstillingen. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)