Skip to main content
Dine genveje
Dataopbevaring

Dataopbevaring

Her finder du mange forskellige dataopbevaringsmuligheder fra bl.a. Fuji, Leitz og Verbatim, der alle tilbyder en let og transportabelbar løsning, så du let kan dele og videregive dine filer.

resultater

Dataopbevaring til alle ønsker

Om du har et stort eller lille dataopbevaringsbehov, kan du finde netop den opbevaringsløsning, der passer til dit behov. Vi tilbyder både eksterne harddiske med stor lagringkapacitet, ligesom vi også har USB-sticks, hvis du søger efter et alternativ med en mindre kapacitet. Begge løsninger giver dig en let og enkelt opbevaring af dine filer, som nemt kan overføres fra computeren i løbet af kort tid.

Stort udvalg giver mange muligheder

Med så bredt et kvalitetsudvalg, som vi tilbyder, giver det dig flere muligheder at vælge imellem. Derfor har vi mange forskellige opbevaringsløsninger i form af både stationære dataopbevaringer, disketter, Cd’er og DVD’er. Disse lever alle sammen op til vores høje krav om produkter lave priser, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Derfor er Mogens Daarbak det oplagte valg, hvad end det er til privaten eller virksomheden, der skal købes ind til.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)