Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter

Blækpatroner fra HP til din printer

Er du en flittig bruger af din printer, så bliver du før eller siden nødt til at skulle udskifte printerens blækpatron. Vi har her på siden samlet alle de HP blækpatroner, som vi forhandler.

Til dig, der måske ikke er vant til at købe blækpatroner selv, kan du med fordel gå ned i bunden af siden her, hvor der kort beskrives, hvordan du på under ét minut finder de blækpatroner du skal bruge. God fornøjelse!

 

Mest solgte

 

Alle blækpatroner fra HP

resultater

Hvilken blækpatron skal jeg vælge?

Hos Mogens Daarbak forhandler vi et bredt udvalg af blækpatroner fra HP. Det kan umiddelbart virke uoverskueligt at finde lige den blækpatron, der passer til din HP printer. I menuen øverst til venstre kan du se modellerne og farverne, så du kan finde den rette. Vi anbefaler dog, at du i søgefeltet øverst på siden søger på din printermodel eller type/model af den HP blækpatron, du skal bruge. Har du f.eks. en "HP OfficeJet Pro 8725 e-All-In-One", så kan du nøjes med at søge på HP 8725. Så kommer der de blækpatroner, der passer til din printer. Forhandler vi din HP printermodel, så kan du også gå direkte ind på den og se de kompatible blækpatroner i bunden. Intet er lettere!

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)