Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter

Blækpatroner til din printer

Tørster din printer efter en ny blækpatron, så er du det helt rigtige sted. Vi tilbyder et bredt sortiment af højkvalitets printerblæk i både sort, cyan, gul, blå, rød og mange andre farver. Kan du ikke finde, hvad du søger, så prøv at skriv navnet på blækpatronen eller din printermodel i vores søgefelt - det er hurtigt og let.

Desuden kan du også finde vores blæk- og tonerguide her, som kan vejlede dig i at finde den rigtige blækpatron til din printer eller kopimaskine.

 

Mest solgte

 

Alle vores blækpatroner

resultater

Printerblæk fra eftertragtede brands

Brother, HP, Canon og Lexmark er alle brands, der er kendte for at producere printere af højeste kvalitet. Derfor skal du også vælge blækpatroner af højeste kvalitet. Vi forhandler blækpatroner i de farver du behøver til markedets bedste printere. Så køb med ro i sindet dit næste printerblæk her og print lige hvad du vil!

Find printeren til blækpatronerne

Uden en printer gør en blækpatron ikke megen gavn, så du finder naturligvis også et bredt udvalg af printere her på siden. Med over 160 forskellige printermodeller at vælge blandt finder du både farvelaserprintere, sort/hvid-laserprintere, printere med fax og mange flere, der alle har praktiske og brugbare funktioner. Foruden printere har vi ligeledes et stort udvalg af lasertonere og tonerpatroner, som er kompatible med mange forskellige printermærker.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)