Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter

Blækpatroner til din printer

Tørster din printer efter en ny blækpatron? Så er du det helt rigtige sted. Nedenfor kan du se de mest solgte blækpatroner og ved hjælp af menuen til venstre, kan du filtrere produkterne i mærke, farve, model og type, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den blækpatron, du søger.

 

Mest solgte

 

Alle vores blækpatroner

resultater

Printerblæk fra eftertragtede brands

Brother, HP, Canon og Lexmark er alle brands, der er kendte for at producere printere af højeste kvalitet. Derfor skal du også vælge blækpatroner af højeste kvalitet. Vi forhandler blækpatroner i de farver du behøver til markedets bedste printere. Så køb med ro i sindet dit næste printerblæk her og print lige hvad du vil!

Sæt kulør på hverdagen

Er din hverdag trist og grå? Så lad os sætte lidt kulør på den lange arbejdsdag! I vores brede sortiment finder du blækpatroner, der passer til alle kvalitetskrav og pengepunge. Vi tilbyder højkvalitets blækpatroner til mange af de kendte printermærker og du finder dem både i sort, cyan, gul, blå, rød og mange andre farver – så er der ingen undskyldning for ikke at sætte lidt kulør på tilværelsen!

Sådan finder du blækpatronerne

Kan du ikke finde, hvad du søger, så prøv at skriv navnet på blækpatronen eller din printermodel i vores søgefelt – det er hurtigt og let.

Desuden kan du også finde vores blæk- og tonerguide her, som kan vejlede dig i at finde den rigtige blækpatron til din printer eller kopimaskine. Kender du mærket og modellen på din printer kan du med to nemme skridt finde den blækpatron, du skal bruge.

Find printeren til blækpatronerne

Uden en printer gør en blækpatron ikke megen gavn, så du finder naturligvis også et bredt udvalg af printere her på siden. Med over 160 forskellige printermodeller at vælge blandt finder du både farvelaserprintere, sort/hvid-laserprintere, printere med fax og mange flere, der alle har praktiske og brugbare funktioner. Foruden printere har vi ligeledes et stort udvalg af lasertonere og tonerpatroner, som er kompatible med mange forskellige printermærker.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)