Skip to main content
Dine genveje

Lommelygter & Opladere

Er lyset gået ud, eller nærmer den mørke tid sig, så er det på tide at anskaffe dig en ordentlig lommelygte. Her finder du både lommelygter og opladere fra bl.a. Duracell, der lyser godt og holder batteri længe. 

resultater

Lommelygter fra Mogens Daarbak giver god lys

Når du bestiller produkter fra Mogens Daarbak, er du sikret både billige priser og kvalitetsprodukter. Vi forhandler opladere og lommelygter, der giver en god og behagelig lysstyrke, der desuden har håndtag, som ligger godt i hånden og giver et godt greb. Her på webshoppen finder du et utal af varer – herunder også batterier og tilbehør til din nye lommelygte, hvor vi bl.a. tilbyder knapcellebatterier og genopladelige batterier.

Flere former for belysning

Søger du en mere permanent belysningsløsning end en lommelygte? Så tag et kig forbi vores store udvalg af lamper og belysning, hvor du finder både bordlamper, standerlamper og meget mere. Derudover forhandler vi naturligvis dertilhørende pærer og ledninger, så du kan finde alt – du har brug for – samlet på én webshop. Lige så skarpe og brugervenlige, som vores lommelygter og lamper er, lige så skarp en pris kan du finde på samtlige varer her på siden. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)