Skip to main content
Dine genveje

IT & elektronik | Stort udvalg til virksomheder og private

Med vores brede udvalg af IT og elektronik kan vi med stor sikkerhed sige, at vi også har det udstyr, du står og mangler. Hvad enten du mangler kontormaskiner, kasseapparater, indbindingsmaterialer eller printere, finder du nedenfor de mest populære produkter, mens du via menuen til venstre kan vælge den specifikke produktkategori, du søger.

Computere og tablets

Lyd og billede

Printere

Telefoner


 

Hvad kigger andre på?

 

Blækpatroner

Labelprintere

Lommeregnere

Katalog kontormaskiner

Find alt inden for IT og elektronik

Er den gamle printer gået død, eller trænger udvalget af kontormaskiner til et moderne og mere tidssvarende udtryk, så finder du det hele her på webshoppen. Vores store udvalg af IT- og elektronikvarer og tilbehør egner sig til alle typer hjemme- og virksomhedskontorer, der sætter pris på god kvalitet til billige priser. Modsat mange andre steder går høj kvalitet og lave priser hånd i hånd hos Mogens Daarbak A/S, så du altid er sikret den absolutte bedste løsning. Find f.eks. din nye lommeregnermakulator, eller skæremaskine her.

Kvalitetsprintere til ethvert kontor

På kontoret er en velfungerende printer et uundværligt redskab. Uanset om du er på udkig efter en stor multifunktionsprinter med print, scan, kopi og fax til en større virksomhed eller en lille simpel printer med print og scan til hjemmekontoret, kan du finde et bredt udvalg af printere her på siden. Vi tilbyder alt lige fra A3/A4 injektprintere med alt-i-én til farvelaserprintere, plottere, storformatsprinter og scannere – alt i højeste kvalitet til billige priser. Du kan dog ikke sige printer og scanner uden at sige blæk- og tonerpatroner. Med vores brede udvalg af printerblæk i mange forskellige farver og modeller er du næsten sikret at finde den, du søger.

Projektorer og tilbehør

Hvad end du skal præsentere en video på et møde, et oplæg på en konference eller se en film i hjemmebiografen, er projektoren i moderne tid blevet et uundværligt udstyr. Hos os finder du både stationære og transportable projektorer i alle prisklasser fra velkendte mærker som Hitachi, Casio og Panasonic. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af tilbehør i form af eksempelvis moderne laserpointere eller klassiske pegepinde, så du ubesværet kan bevæge dig rundt i lokalet og på afstand udpege bestemte pointer eller punkter i din præsentation.

Alt til indbinding

Mangler du at lægge den sidste hånd på værket? Med indbinding kan du give dit projekt et lækkert visuelt udtryk både for- og bagtil. Med vores store sortiment af materiale til indbinding står vi klar med alt, du skal bruge til at færdiggøre bogen, projektet eller rapporten. Vi forhandler både spiraler, klemrygge, wirer og omslag samt maskiner til lim-, skinne-, spiral- og wireindbinding.

Brugervenligt udstyr

Alle vores produkter er udviklet med brugeren for øje, hvilket sikrer dig et produkt, der både er let anvendeligt og simpelt at bruge. Derfor undgår du at skulle læse lange og indviklede manualer, før du kan komme i gang med at bruge din nye lamineringsmaskine, kasseapparat, projektor o.l.. Vores udvalg indeholder desuden en lang række produkter fra kendte og eftertragtede mærker som Brother, HP, Epson, Panasonic og mange andre kvalitetsbrands. Se også vores leverandører her.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)