Besked
Kun i dag! Køb for minimum 1.999 kr. ekskl. moms og få bolsjer med! Brug rabatkoden Gave.
Miljø

Vi har gjort det nemmere at handle miljøvenligt

Når du handler på vores webshop kan du nu med et enkelt klik få vist alle miljøvenlige og bæredygtige produkter.

Mogens Daarbak

Det er ingen hemmelighed, at vi skal passe på miljøet, og det er vigtigt for os som virksomhed at tage ansvar på denne front. Vi har derfor gjort det endnu nemmere for dig, som besøgende og handlende, at få vist de produkter på vores webshop som er miljøvenlige.

Når du vælger miljøvenlige produkter, får du en filtrering på produkter, som har en miljøcertificering eller et miljømærke, dansk eller internationalt, eller produkter som eksempelvis er fremstillet af genbrugsplast eller andre bæredygtige materialer.

Sådan fungerer det

På alle produktoversigter, eksempelvis en kategoriside, har du nogle filtreringsmuligheder. Sidder du ved en computer, vil disse ligge i venstre side af skærmen. Bruger du en mobil enhed skal du åbne filtrene. Du har nu en filtreringsmulighed kaldet ”Miljøvenligt” – som er placeret under overskriften ”Vis kun”.

Sætter du flueben i denne, får du nu kun vist miljøvenlige produkter på den pågældende oversigt, og ønsker du eksempelvis derfor kun at købe bæredygtige produkter, er de kun ét klik væk.

Mogens Daarbak

Miljøvenligt sortiment

Når vi fastlægger vores sortiment, lægger vi vægt på, at produkterne i størst muligt omfang kommer fra producenter, der har indført miljøledelsessystemer som f.eks. EMAS og ISO 14001. Det er vigtigt for os, at vores leverandører udviser miljøhensyn og social ansvarlighed. Vi kigger bl.a. på, hvordan vores leverandører forholder sig til:

  • Anvendelse af miljørigtige materialer og indholdsstoffer i produkterne
  • Gode arbejdsvilkår og hensyn til nærmiljøet
  • Produktionsprocesser der passer på naturen
  • Transport og fragt der tager hensyn til CO2 udledning
  • Genbrug og genanvendelse
Se mere om miljømærker
Mogens Daarbak

Respekt for verden omkring os

Vi tager vores ansvar alvorligt. Ikke kun fordi det er det rigtige at gøre, men fordi det er god forretning. Derfor opfordrer vi også vores kunder til at undersøge, hvor og hvordan de kan optimere, effektivisere og skabe mere bæredygtige processer. Det giver værdi for både virksomheden og resten af verden. 

Se mere om miljø og CSR
Mogens Daarbak

Udvalgte miljøvenlige produkter