Besked
Kun i dag! Køb for minimum 1.999 kr. ekskl. moms og få bolsjer med! Brug rabatkoden Gave.
Branding

Sådan finder du julegaver til dine medarbejdere

Sikken voldsom trængsel og alarm … Eller vent, ikke helt endnu! Men julen nærmer sig, før vi aner det, og det betyder, at det er på tide at finde gode medarbejdergaver, som varmer i den kolde juletid.

Pige kigger på julegave

Hos Mogens Daarbak A/S hjælper vi mange virksomheder med firmajulegaverne. Vi har forskellige løsninger, som afhænger af din virksomheds størrelse og behov. I dette blogindlæg tager vi et kig sammen med dig på, hvordan virksomheder shopper julegaver, og hvilke julegaver vi shopper. Vi starter først med hvordan. 

Medarbejdere vil selv vælge gaver

Vi ser et soleklart mønster hvert år til jul. De virksomheder, vi finder julegaver til, vil gerne lade deres medarbejdere vælge gaven selv.

Det kan være svært at favne alle, hvis du som julegaveansvarlig køber samme gave til hver enkelt medarbejder. Og det kan kræve ressourcer at finde en gave, som falder i alles smag.

Så spar tid og ressourcer på at finde gaver – lad dine medarbejdere vælge selv.

Pige i sofa med tablet

Få styr på firmajulegaverne med en julegaveshop

Hos os kan du få adgang til en julegaveshop, hvor vores julegaveteam har sammensat et bredt udvalg af årets største julegavehits i seks forskellige prisklasser. På den måde kan du være helt sikker på, at alle bliver glade for deres gave.

Hvordan virker det?

Dine medarbejdere får en brugsvejledning og et login. Herefter skal de blot klikke sig ind i shoppen og vælge deres favoritgave. Gaverne leveres efter dine ønsker, indpakket og med navn på, og du kan distribuere dem rundt i virksomheden.

Det er lavpraktisk og supernemt for dig at ordne firmajulegaverne. Og det kræver kun få ressourcer og kort tid at få op at køre. Vi hjælper dig fra start til slut, og du behøver ikke selv at tage så mange beslutninger.

 

Et kig i krystalkuglen: Hvilke firmajulegaver hitter i år?

“Nøgleordene i år er kvalitet, hygge, funktionalitet og økologi! Derfor har vi flere hyggepakker til offline kvalitetstid og oplevelser, f.eks. gourmetpakker med specialiteter til madlavningen, puslespilspakker og oplevelsesgaver fra GoDream. ”
Mogens Daarbak
Vibeke Haubro

Salgschef, Promotion

Vibeke fremhæver desuden vores nye leverandør By Bjerre, som har sammensat lækre pakker med bæredygtige og økologiske produkter, bl.a. lækre håndklæder i bambus.

Derudover ser hun elektronik som et af de store hits i år, både til køkkenet og til personlig pleje samt højttalere og høretelefoner fra populære SACKit.

Fra Sverige introducerer vi som noget nyt i 2020 en serie af lækre tasker og kufferter fra Carlobolaget. Og så er der selvfølgelig de klassiske gavekurve med chokolade, vin og specialøl, eller sengetøj, brugskunst og småmøbler til hjemmet.