Besked
Spar 20% på alt kaffe! Gælder kun i denne uge.
Branding

Husk kundegaverne til jul

Julen er hjerternes fest. Gennem gaver og julekort viser vi, at vi sætter pris på familie, venner, kærester og mange flere. I dag er det almindeligt for virksomheder at give firmagaver op til jul til alle medarbejdere. Men vidste du, at rigtig mange virksomheder også giver julegaver til kunderne?

Julegave på skrivebord

Det kan være tids- og ressourcekrævende at vælge, håndtere og levere kundegaver. Men bare rolig, vi hjælper dig gerne! Hos Mogens Daarbak A/S hjælper vi mange virksomheder med firmajulegaverne. Vi har forskellige løsninger, som afhænger af din virksomheds størrelse og behov. I dette blogindlæg tager vi et kig sammen med dig på, hvordan virksomheder shopper julegaver, og hvilke julegaver, vi shopper. Vi starter først med hvordan.

 

Hvorfor give firmagaver og kundegaver til jul?

Det er altid vigtigt at sige tak. Tak for mad, tak for turen – ja, selv tak for godt samarbejde i året, der gik. Derfor er det en god ide for virksomheder at give kundegaver. Gaverne er med til at indramme indsatsen og samarbejdet i året, der er gået, på bedst mulige vis – nemlig med taknemmelighed og tilfredshed.

Det er en oplagt måde at holde kunderne varme på, vise dem, at de er værdsatte, og at styrke deres loyalitet til din forretning. Og så sætter det jo naturligvis en god kurs – og stemning – for samarbejdet i det nye år.

Hvordan shopper jeg nemmest julegaver til mine kunder?

Det kan være svært at købe gaver til folk. Det kender de fleste af os fra vores private relationer. Det bliver ikke mindre kompliceret, når du skal købe gaver til folk, du ikke kender så godt.

Så hvad gør du?

Alle har hver deres smag, når det kommer til gaver, og det kan være svært at ramme den perfekte gave, som vil falde i alle dine kunders smag. Der er en tendens inden for firmagaver til at lade modtagerne vælge selv. Det gælder dog i højere grad for medarbejdergaver, end det gælder for kundegaver.

Gavekurv

Få inspiration i julegavekataloget

I vores julegavekatalog finder du inspiration til diverse firmagaver. Det kan være køkkengrej eller andet til husholdningen, for eksempel knivsæt, serveringsfade, karafler, fløjtekedler.

Derudover finder du mere klassisk inspiration til gaver, nemlig kurve med vin, chokolade, specialøl, snacks med mere. Disse gaver kan du skalere i pris, så de passer til dit budget.

Kataloget er sammensat af vores julegaveteam, som sidder internt hos Daarbak, og som har gransket markedet for julegaver og bestillinger de sidste 10-15 år. De ved, hvad der rører sig – og de ved, hvad der hitter.

Hvad skal du overveje, når du køber kundegaver?

Der er flere overvejelser, der er gode at gøre sig, når du skal ud og købe kundegaver. Én af dem er budget. Hvad må gaverne koste? Og hvad løber det hele op i inklusive håndtering og fragt? Skal en intern medarbejder afsætte tid og ressourcer til at få styr på gaverne, eller er det bedre at overlade det til et firma, der kan klare ærterne fra start til slut? 

Hvordan skal håndtering, indpakning og distribution foregå? Skal det være et gavekort eller en fysisk pakke? Og i så fald skal du selv pakke den ind? Skal du have gaverne leveret til dit firma, så du selv kan distribuere, eller skal de leveres direkte ude hos kunden? Det kan være tids- og ressourcekrævende at vælge, håndtere og levere kundegaver. Men bare rolig, vi hjælper dig gerne!

Få råd og vejledning
Chokolade