Besked
Kun i dag! Køb for minimum 1.999 kr. ekskl. moms og få bolsjer med! Brug rabatkoden Gave.
Arbejdsliv

Bakteriefri med UV-C lys: Sådan fungerer det

Kender du ikke til UV-sterilisering og dets effekt på bakterier og virusser? Så er du nok ikke den eneste! Dette blogindlæg vil gøre dig klogere på denne innovative metode, så du forstår effektiviteten af det bakteriedræbende UV-C lys.

Sterilisering UV lys

Hvorfor UV-C lys?

Med det øgede fokus på COVID-19 er det blevet vigtigt for os at spritte af jævnligt og i det hele taget beskytte os mod bakterier. Vi bliver innovative og finder nye måder, hvorved vi kan komme bakterierne til livs. En smart og naturlig løsning er sterilisering med UV-C lys. Metoden er baseret på naturlige principper, så du undgår unødvendige kemikalier. Sterilisering med UV-C lys er en effektiv og veldokumenteret metode, brugt i bl.a. industri, landbrug og i sundhedsvæsenet til at rense vand, luft og overflader. Med det øgede fokus på vira og bakterier bruges metoden nu på nye måder og områder, også i den mere private sfære.

UV-C lys er en effektiv metode til at desinficere personlige ejendele som f.eks. tøj, smykker, mobiltelefoner eller briller. Særligt disse genstande bliver ofte udsat for bakterier i hverdagen, hvorfor det er vigtigt at huske at benytte sig af desinfektionsmidler. Her vil UV-C lyset kunne dræbe op til 99,9% mikroorganismer som netop bakterier og vira.

Læs med herunder og se, hvordan du kan dræbe bakterier på de ejendele, som du har kontakt med dagligt.

 

Få steriliseret arbejdstøj og personlig påklædning

Både i offentlig transport og på arbejdspladsen kan du og dit tøj komme i nærkontakt med andre og udsættes for forskellige vira og bakterier. Det kan være svært helt at undgå, men det er et problem, du kan imødekomme. Det er nemlig muligt at opbevare dit tøj, både arbejdstøj og personlig påklædning, i et sterilt miljø ved at benytte et skab med desinficerende UV-C lys. UV-C garderobeskabet er den perfekte løsning på de aktuelle bakterieudfordringer, som tøjet udsættes for i løbet af dagen. Skabet har tilstrækkelig plads til opbevaring af både arbejdstøj og personlig påklædning, samtidig med at skabet og hovedparten af tøjets overflade desinficeres med en effekt på op til 99% takket være de indbyggende bakteriedræbende lamper.

Fordelene ved et UV-C skab er:

✓ Dræber bakterier, virus og andre mikroorganismer på få sekunder

✓ Ingen forringelse af smag eller lugt

✓ Der dannes ingen skadelige biprodukter (såsom THM)

✓ Ingen tilsætning af kemikalier nødvendig

✓ Lave investering- og driftsomkostninger

✓ Høj operationel sikkerhed

Evolo skab UVC_1400px.jpg


Få steriliseret mobiltelefoner, earbuds, briller, smykker osv.

Mobiltelefoner er nærmest de perfekte sygdomsspredere. Det er en genstand, stort set alle benytter i løbet af deres hverdag, hvor den både bliver benyttet til at tale ind i og trykke på dagen lang. På trods af den store smitterisiko, så bærer vi stadig rundt på vores mobiler alle steder, som i det lokale fitnesscenter, på indkøb, på toilettet og i hjemmet. Det skaber stor risiko for, at din mobil bliver udsat for vira og bakterier, da den er i kontakt med mange overflader i løbet af en dag. Det er vigtigt at huske at desinficere dine ejendele, så du ikke udsættes for unødvendige bakterier fra din mobil. For at minimere smitterisikoen fra dine ejendele kan du med fordel benytte en oplader, som samtidig dræber bakterier med UV-lys. Denne boks sørger for, at dine personlige ejendele bliver steriliseret med et effektivt 360° UV-lys, og derved minimeres smitterisikoen. Den kan tilmed oplade din mobiltelefon trådløst.

Fordelene ved en UV Sterilizer Box er:

✓ Sikrer 360° dækning af enhederne med effektivt UV-lys

✓ Sikkerhedskontakt i låget slukker UV-lyset ved utilsigtet åbning under brug

✓ Indbygget qi-kompatibel trådløs oplader i boksens låg

✓ To forskellige desinfektionsprogrammer på 1 minut (quick mode) eller 5 minutter (deep clean)

✓ Mulighed for at tilføje duft-aroma funktion

Sandberg UV-steriliseringsbox_1400px.jpg

UV-sterilisering er stadig et relativt nyt fænomen for de fleste danskere. Derfor håber vi, at dette blogindlæg har givet dig et bedre kendskab til UV-sterilisering og dets effekt. I dag er det utroligt vigtigt, at vi passer på hinanden. Derfor er det også vigtigt at kende til forskellige typer desinficering, herunder UV-sterilisering, som kan være et effektivt hjælpemiddel til dig. Det er en metode som bliver mere og mere relevant – og helt sikkert også relevant for dig i fremtiden!


Produkter med UV-C sterilisering