Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Arbejdsliv

Gratis print-selv kalendere 2022


At holde styr på datoer, begivenheder og mærkedage har alle dage været vigtigt. Tænk, hvis man glemmer en fødselsdag eller en anden vigtig begivenhed eller mærkedag, så er der ballade!

For at undgå dette, har vores dygtige grafiker designet seks forskellige kalendere for 2022, så der er noget for enhver smag.

Vælg dit favoritdesign blandt kalenderne nedenfor, og gem PDF-filen på din computer eller print den direkte. Så er du klar til holde styr på de vigtigste datoer i 2022.

Print din favorit A3 kalender

Print nemt din kalender for 2022

Vores print-selv kalendere har et stilrent design, som passer i de fleste hjem og arbejdspladser. Du får helt gratis mulighed for at holde styr på datoerne. Kalenderne er flotte i en ramme, men kan selvfølgelig også hænge på væggen eller opslagstavlen. Uanset hvad, vil de pynte i ethvert rum.

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal bruge kalenderne, får du et tip her. Eksempelvis er det helt oplagt at hænge kalenderen på kontoret, hvor du og dine kollegaer kan skrive vigtige datoer ind. Så har I hele tiden styr på, hvem der laver hvad.

Det er også oplagt at have den hængende i hjemmet, hvor din familie kan få glæde af den, og I sammen kan markere og huske årets vigtigste datoer og begivenheder.