Besked
Kun i dag! Køb for minimum 1.999 kr. ekskl. moms og få bolsjer med! Brug rabatkoden Gave.
Arbejdsliv

Inspiration til din gaveindpakning

Uanset om du står foran en højsæson for gaveindpakning eller bare gerne vil pakke dine næste gaver endnu pænere ind, får du i dette blogindlæg forslag til 4 stilarter og 6 forskellige slags tilbehør, der vil hjælpe dig godt på vej mod den perfekte gaveindpakning!

Mogens Daarbak

1. Eksklusivt look

Giv indpakningen et eksklusivt look: Start med at pakke din gave ind i silkepapir. Benyt derefter gavepapir med en flot mat overflade eller perlemor og afslut med ensfarvet ribbet satinbånd for at fuldende det klassiske og stilfulde udtryk.

Mogens Daarbak

2. Den nedtonede stil

Skal din stil være nedtonet, kan du med fordel bruge gavepapir med helt enkelt mønster og vælge bånd i en matchende farve. Det vil fremhæve gavepapiret men stadig bibeholde et roligt udtryk.

Mogens Daarbak

3. Det rå look

Skab et råt look ved at bruge jutegarn. Jutegarn kan bruges til både store og små gaver, uden at det mister sin rå effekt. Garnet i neutrale toner kan kombineres med nærmest alle farver og kvaliteter for gavepapir. Den klassiske rå jutegarn-indpakning er med naturfarvet genbrugspapir, men garnet passer også perfekt til rødt eller mørkegrønt gavepapir i julemånederne.

Mogens Daarbak

4. Det flerfarvede look

Er du til endnu flere farver, så vælg dobbeltsidet papir, så du har to-i-én-løsning. Vil du være taktisk, så vælg det dobbeltsidede papir således, at du har et design til julesæsonen på den ene side, og et mere neutralt design på den anden side, som også kan bruges til foråret evt. med en ny farve bånd. Kombinér gerne med gavebånd med glimmer eller farve, der giver noget kant.

Tip: Klip den længde af gavebåndet, som du skal bruge. Gør det igen, så du har to lige lange stykker. Bind om pakken som du plejer at gøre, men nu bare med dobbelt gavebånd. Kombinér evt. to eller tre forskellige farver.

Mogens Daarbak

Det vigtigste tilbehør til gaveindpakning

En gave, der kun er indpakket i gavepapir, er en lidt flad fornemmelse. Gaver ER bare flottest, når de er pakket komplet ind med bånd, gavemærke og pynt. Nedenfor kan du finde ud af, hvordan du fuldender dine kunders købsoplevelse.

 • Silkepapir
  Gør en forskel for dine kunder og pakkens modtager ved at pakke den valgte gave ind i silkepapir, inden du pakker gavepapir om. Det gør den ekstra fin, beskytter den og sender et signal om, at det er noget særligt.

 • Gavebånd
  Gavebånd er ikke bare gavebånd. Det fuldender gavens udseende, og er med til at skabe spænding for modtageren, når det skal bindes op. Udvælg gavebåndet med omhu, så det passer til alle dine indpakningsmuligheder, hvad end det er gavepapir, poser eller æsker.

 • Brug en gavebåndssplitter på polybånd eller matline bånd, så får du et mere festligt og fyldigt look. Eller skab smukke klassiske gavebåndskrøller med en saks. Hvis du trækker hårdt, får du små krøller, og trækker du knap så hårdt, får du større og blødere krøller.

 • Æsker
  Æsker ser stilfulde ud og gør det nemmere at pakke varer ind, der har en sjov eller svær facon. Tilmed bliver det sværere at gætte indholdet, og så kan de efterfølgende bruges til andre formål.
 • Gavemærker
  Tilbyd noget, som kunden ikke forventer: Gavemærker i god kvalitet! Vi har alt fra manillamærker med og uden motiv til gavemærker i træ med og uden tryk.

 • Ekstra pynt
  Tilføj et ekstra finish til indpakningen, inden du sender kunden ud af butikken. Pynt gerne med blomster eller grene fra naturen, kviste fra kristtjørn, gran eller eucalyptus, der både pynter og dufter godt.

 • Cellofan
  Cellofanposer med fals, spids eller klodsbund? Læg bolsjer, slik eller en flaske vin i en cellofanpose. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de kan bruges til. Med den tidløse emballage er du altid sikret en indbydende og elegant indpakning til kunder, medarbejdere, receptioner og samarbejdspartnere.
 

Tips til gaveindpakningen med dobbeltsidet gavepapir

Brugt i videoen: 2-sidet gavepapir m. sølv blade og mintfarve, ribbet satinbånd i mørkegrå og glat satinbånd i mintfarve

Tips til gaveindpakningen med kraftpapir

Brugt i videoen: Gavepapir kraft sølvprikket og jutegarn grå