Arbejdsliv

Huskeliste: Ny medarbejder på kontoret

Har du en ny kollega på vej ind på kontoret? Eller er du måske den nye medarbejder, som er blevet spurgt om, hvad du skal bruge for at være effektiv i din arbejdsdag? Så er du havnet det rette sted!

luftbillede af skrivebordsplads

I dette blogindlæg har vi forsøgt at besvare spørgsmålet: Hvilket kontorudstyr skal en ny medarbejder bruge? Vi skal med det samme sige, at vi har taget udgangspunkt i en kontoransat. Så arbejder du på lager eller i et andet mere fysisk præget job, er det nok ikke alle vores forslag du finder lige skarpe.

Møbler skal der til

Vi starter ud i møbeluniverset, hvor enhver kontormedarbejder med stor sandsynlighed vil få brug for følgende:

kontorplads

Ergonomi

Skal det tages et niveau højere findes der en række ergonomiske hjælpemidler, som vil gavne enhver, der arbejder mange timer ved et skrivebord.

  • Ståmåtte
  • Balancebold
  • Vippebræt

Så har vi det mest basale på plads og iler videre til de vigtigste kontorartikler. For intet godt skrivebord uden nogle af de mest basale arbejdsredskaber!

to medarbejdere sidder på balancebolde og holder møde

Er en blok papir virkelig nødvendig?

Ja! En ganske almindelig blok papir er stadig et højt elsket redskab for de fleste, der arbejder på et kontor.

Der findes selvfølgelig masser af andre nyttige kontorartikler, der vil give mening for mange. Så listen ovenover skal ses som et udtryk for, hvad størstedelen har brug for.

en skriver på en blok papir

Det der elektronik!

I og med kalenderen siger 2020 skal der nok også en omgang elektronik til for at din nye kollega kan være produktiv:

Nu begynder det efterhånden at ligne en kontorplads, hvor din kollega vil føle sig hjemme og i hvert fald have de fysiske rammer på plads til at brillere.

person bruger rollermouse

Slut med produktsnakken!

For at din nye kollega for alvor skal blive en del af fællesskabet er sociale aktiviteter uden for arbejdstiden altid en sikker vinder. Du kan finde inspiration til, hvilke sociale aktiviteter i kan lave i et af vores andre blogindlæg, hvor du bl.a. kan få et par gode tips til interne konkurrencer m.m.


– Ikke helt slut med produktsnakken alligevel!

Du er nu nået til vejs ende i dette blogindlæg, og vi håber det har gjort dig lidt klogere på, hvad der skal købes ind, når i fremadrettet får nye medarbejdere på kontoret.

Måske, har du studset over, at alt hvad vi har nævnt i dette blogindlæg rent faktisk er noget vi sælger, og det er selvfølgelig ikke tilfældigt! For vi kan hjælpe med alt til dit arbejdsliv, og vi kan selvfølgelig også hjælpe med stort set alt, hvad jeres kommende eller eksisterende medarbejdere skal bruge i deres arbejdsdag. Hvis du ikke kan finde hvad du søger på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 96333397, så hjælper de dig i mål.


Møbler til ny medarbejder


Elektronik til ny medarbejder


Og glem ikke kontorartiklerne!