Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretningen af VP Securities

Forretningsudviklingsområdet i VP havde behov for ny indretning. Pladsen blev ikke udnyttet optimalt, og medarbejderne manglede møderum og steder til fordybelse.

Mogens Daarbak

Sammen skabte vi et nyt og forbedret arbejdsmiljø med plads til både individuelt arbejde og møder. Møblerne er udvalgt med et fokus på høj kvalitet, funktionalitet og selvfølgelig i nuancer, der under­streger VPs identitet.

“Indretningen understøtter meget bedre den måde, vi arbejder på, og afspejler en moderne virksomhed. Jeg kan godt lide helheden i det look, kontoret har fået.”
Mogens Daarbak
Birgitte Kristensen

Facility Manager, VP Securities

Hvordan skaber du flere kvadratmeter i et færdigbygget rum? Det lyder umuligt, men det er præcis, hvad VP Securities har opnået ved at inkorporere innovative mødesteder, som skaber rum i rummet. Det traditionelle storrumskontor har fået forskellige mødesteder med forskellige formål, og resultatet er et funktionelt kontorlandskab, der kan imødekomme medarbejdernes behov, og en indretning der fremstår som en flot visuel helhed.

Akustikoptimerede mødebokse fungerer perfekt i storrumskontoret. Enkeltmands møde­boksen er ideel til telefonmøder, så resten af kontoret ikke forstyrres. Det er også stedet, hvor den enkelte kan finde ro til fordybelse, afskærmet fra resten af kontoret.

Med den store mødeboks har medarbejderne nu et sted, hvor de kan gå hen og tale to og to sammen uforstyrret, uden at medarbejderne behøver at tale henover hovedet på hinanden. Det er en løsning, VP er virkelig glade for. Mødeboksen har indbygget lys og strøm, så du kan koble dig på og arbejde på din PC.

Med 3D-tegninger visualiserer vi resultatet og sikrer, at alle er enige om, hvor møblerne skal stå i den endelige indretning. Det betyder også, at vores montører ved præcis, hvor møblerne skal stå, og hvordan indretningen skal se ud.

Højborde og stole er placeret som projektstationer i midten af kontorlandskabet, hvor medarbejderne kan gå hen og holde fælles møder på tværs af arbejdspladserne. De smarte barstole kan skubbes helt ind under bordet, så man kan stå i stedet for at sidde. Stolen kan hænges på bordet, når den ikke bruges, hvilket letter rengøringen i lokalet.

De bløde højryggede sofaer skaber sammen med det langhårede tæppe en hyggelig oase i kontor­landskabet. Et oplagt sted til fordybelse, uformelle møder og gode samtaler mellem kollegaer.

Vil du vide mere?

Vores møbel- og indretningsteam er klar til at guide dig gennem indretning og møblering af din virksomhed. Bliv kontaktet og få mere at vide om vores indretningsproces, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet
Indretningsarkitekt

Grib stilen med disse produkter