Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretning af Siemens Wind Power

Det er en kunst at få sine gæster til at føle sig hjemme, især i en virksomhed så stor som Siemens Wind Power. Indretningen skal være ekstra lækker og hyggelig, og den helt store forskel skabes med nøje udvalgte detaljer.

Mødebord Siemens

Siemens Wind Power får mange forskellige gæster året rundt. Nogle er jobkandidater, som er lidt nervøse, andre er mødedeltagere, som har rejst langsvejs fra. Virksomheden manglede derfor en lounge, hvor deres vigtige gæster kan forberede sig, slappe af og gøre det, de har brug for, i afslappende og private omgivelser, mens de venter.

VIP-loungen og gæstekantinen er bare to af de indretninger, vi har lavet i Siemens’ forskellige afdelinger. Ved at indrette ét område ad gangen er vi i stand til at teste løsningerne og vise, at de rent faktisk gør en forskel i virksomheden. Denne proces betyder for Siemens, at indretningen i afdelingerne langsomt men sikkert bliver bedre.

“Vi kalder indretningerne med Mogens Daarbak for små guldkorn, som vi lægger rundt omkring i virksomheden”
Citat Anita Dal Seemand
Anita Dal Seemand

Internal Project Manager, Siemens

Loungemøblerne giver sammen med gulvtæpperne et blødt og hyggeligt udtryk, mens de skaber en optimal akustik. Loungemøblerne er placeret i sæt, men adskilt fra hinanden, så det er muligt for to eller flere personer at holde et internt møde uden at forstyrre andre gæster. Loungemøblernes afskærmning har også den visuelle effekt, at gæsterne kan sidde anonymt og har muligheden for at trække sig tilbage og bare slappe af. Ved alle loungemøbler er der stikkontakter, så gæsterne har mulighed for at oplade gadgets og kan udnytte tiden i loungen, hvis de f.eks. har et par timer, før de skal være i lufthavnen.

Gæstekantinen i Siemens er et sted, hvor medarbejdere har mulighed for at medbringe deres gæster, hvis de gerne vil sidde et mere afsides sted og spise. Det skal have en afslappende atmosfære og være et hyggeligt sted at sidde og nyde sin mad. Derfor er de tidligere hvide borde med kromstel og sorte stole skiftet ud med møbler i mere organiske farver og materialer. Et langhåret gulvtæppe og store lamper i filt giver rummet varme og bidrager med en god akustik, mens altankasserne i vinduet ud til den store medarbejderkantine giver let afskærmning, men stadig mulighed for at følge med i aktiviteterne udenfor vinduet.