Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretningen af Randers Tegl Hammershøj

Gennemført koncept og stensikker stil. Det kræver integritet, mod og kreativitet at være tro mod sit brand helt ned til mindste detalje, men det er netop, hvad Randers Tegl har formået med sit nye domicil.

Mogens Daarbak

Randers Tegl har fået bygget helt nyt arkitekt­designet domicil i Hammershøj med både administrationsbygning og produktionshal. I administrationsbygningen skulle ekspedition, drift og tegnestue samles, og det krævede en gennemført indretning af showroom, mødelokaler, arbejdspladser, loungeområder samt udemiljøer. Resultatet blev en bygning og en indretning, som både imponerer visuelt og giver optimale forhold for medarbejderne hos Randers Tegl Hammershøj.

Rene linjer og godt håndværk er prioriteret højt i indretningen og understøttes diskret af intelligente løsninger såsom akustikoptimerende gulvtæpper og billeder. De mørke, enkle og klassiske farver i kombination med materialer af træ skaber en tidløs indretning, der tydeligt viser, hvad Randers Tegl kan og står for.

“Indretningen er gennemført, og vi er ikke gået på kompromis med noget. Glasvæggene og indretningen skaber sammenhængen, så vi sidder tæt på hinanden, men alligevel kan arbejde uforstyrrede. Det er en fornøjelse at arbejde i.”
Mogens Daarbak
Kresten Ejlskov Hansen

Teknisk direktør, Randers Tegl

I det store mødelokale er farveskalaen holdt skarp med Gate mødestole fra Savir Design i grå­meleret stof, sort stel og sorte armlæn. Mødebordet er sort med detaljer af træ på under­siden, og på væggen er et tapet med virksom­hedens produkter. Gulv­tæppet er med til at skabe optimal akustik i rummet, og de grønne planter giver liv og farve blandt de stilrene møbler.

Det imponerende showroom har plads til 70 personer og er oplagt til foredrag og andre events. På bagvæggen er der skabt et større kunstværk med udstilling af virksomhedens produkter. De klassiske møbler i sort sikrer den sofistikerede linje i hele indretningen, mens naturen udenfor vinduet virkelig kommer til sin ret.

Med mange glatte og hårde overflader er akustikken hos Randers Tegl et vigtigt fokusområde. På kontorerne er gulvtæpper og lydabsorberende billeder med til at skabe optimal akustik til arbejdet. Væggene af glas skaber en nærmest usynlig opdeling og gør rummene store og lyse.

Udenfor er den gennemførte stil videreført med bænke i træ og sorte krukker med træflis og grønne planter. Træet står i kontrast til stenfliserne, men har samme rene linjer og skaber dermed en harmonisk kombination af materialer udenfor hos Randers Tegl. Indgangspartiet giver et stærkt førstehåndsindtryk af Randers Tegl, som forstærkes yderligere af indretningen indenfor. 

Højbordet og stolene fra Andersen Furniture i sortmalet massivt træ skaber et dynamisk og åbent mødested, hvor deltagerne både kan vælge at sidde ned eller stå op. Sofaerne i lys grå bidrager sammen med tæpperne i mørkere grå til den sten­inspirerede farveskala, mens både sofaernes og tæppernes runde former står i skarp kontrast til de firkantede mursten og bygningens form. 

Vil du vide mere?

Vores møbel- og indretningsteam er klar til at guide dig gennem indretning og møblering af din virksomhed. Bliv kontaktet og få mere at vide om vores indretningsproces, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet
Indretningsarkitekt

Grib stilen med disse produkter