Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretningen af Plantorama

Plantorama er flyttet til nyt hovedkontor i Egå og har fået en helt ny indretning i kontormiljøer og møde­faciliteter. I indretningen er der fokus på lækre materialer og funktionelle møbler, som skaber et harmonisk og stilrent udtryk gennem hele virksomheden.

Mogens Daarbak

Vellykket konceptuel indretning handler om at finde balancen mellem smagfulde grundelementer og autentiske detaljer. Hos Plantorama er balancen skabt gennem valget af neutrale møbler i lækre materialer kombineret med gennemtænkte detaljer i form af glasfolie, vægdekoration og konceptualiserede mødelokaler. 

Mødelokalerne er konceptualiserede i indretning og dekoration, men også ved hjælp af navnene, som Plantorama har fundet på. Det bliver pludselig en spændende oplevelse at skulle til møde i Væksthuset eller Akvariet. Væggene i mødelokalerne er dekorerede med inspirerende vægfolier, som fortæller om Plantoramas visioner og værdier. De er både visuelt stærke i farverne, men har også fået tilføjet et citat, som sætter konkrete ord på det, de symboliserer.

Uden for mødelokalerne er der placeret små skærme, som viser, om mødelokalet er ledigt eller ej, hvornår det er booket og hvor lang tid. Det giver et hurtigt overblik og forhindrer unødvendige forstyrrelser.

“Mødelokalet til 24 personer med de flotte læderstole udstråler kvalitet. Det er funktionelt, pænt og lækkert.”
Mogens Daarbak
Jesper Dalgaard

IT-infrastrukturchef, Plantorama

Diskrete opbevaringsløsninger, funktionelle hæve-sænke-borde med indbygget akustik og gennemtænkte detaljer er nogle af de bærende elementer i indretningen af Plantoramas lokaler. Hæve-sænke-bordene fra Mikomax giver et naturligt udtryk med bordpladen i træ kombineret med varme grå akustikpaneler.

Tilbehøret fra PJ Production er stilrent og gør skrivebordet fleksibelt. Skærmarmene sikrer, at computerskærmene kan indstilles i den korrekte højde og vinkel, uanset om du står op eller sidder ned. Skrivebordsskuffen er ideel til mindre genstande, som ellers ofte kan få arbejdsstationer til at fremstå rodet.

Vil du vide mere?

Vores møbel- og indretningsteam er klar til at guide dig gennem indretning og møblering af din virksomhed. Bliv kontaktet og få mere at vide om vores indretningsproces, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet
Indretningsarkitekt

Grib stilen med disse produkter