Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretningen af Per Aarsleff, Aarhus

I Per Aarsleffs domicil i Aarhus har vores samarbejdspartner ERIK arkitekter indrettet flere forskellige miljøer med henblik på kvalitet og design.

Mogens Daarbak

God kvalitet, tidløst design og behagelig ro er nøgleordene i indretningen hos entreprenørkoncernen. Med et åbent kontormiljø skulle indretningen tage hensyn til den enkelte medarbejder og skabe arbejdsro. Møblerne har Mogens Daarbak leveret.

Det åbne kontor og mødelokalerne er hovedsageligt indrettet i afdæmpede nuancer, der skaber ro. Enkelte steder optræder møbler i klare farver for at give miljøerne inspiration og energi. De varierende siddemøbler og mobile tavler bringer funktionalitet ind på arbejdspladsen og gør det muligt for medarbejderne at rykke rundt og tilpasse miljøerne til forskellige formål.

Kantinen bruges hver dag af mange mennesker, der til frokost tager en pause fra arbejdsopgaverne. Derfor har der i indretningen været fokus på at skabe et roligt og afslappende miljø i tråd med virksomhedens ønske. Møblerne er præget af funktionalitet og kvalitet: De er nemme at flytte rundt, har en høj komfort og kan holde til lidt af hvert. 

Kantinen hos Per Aarsleff har tre forskellige siddekonstellationer, som lader medarbejderne vælge den plads, der passer bedst. På den måde er der skabt variation i siddepladserne i kantinen, så de kan understøtte forskellige behov, også når det ikke er spisetid.

Skab optimal akustik med innovative løsninger såsom sofaen, der fortsætter op ad væggen med tekstilpaneler og sørger for minimal genklang, når kantinen er fyldt. På en integreret storskærm kan der vises alt fra ugens menu i kantinen til den seneste reklamefilm eller billeder fra sidste firmafest.

“Mit yndlingsmøbel er min kontorplads og mit skrivebord med sidemøbel. Det er stilrent og funktionelt, og giver ro i et åbent kontomiljø.”
Mogens Daarbak
Kim Hjortshøj Dalsgaard

Senior Project Manager, Per Aarsleff

Storrumskontoret er indrettet med enkle og stilfulde arbejdsstationer. Arbejdspladserne er skærmet, så den enkelte har mulighed for at koncentrere sig om arbejdet. Reoler og skærme tager desuden hensyn til akustikken, og grønne planter skærmer yderligere af og forbedre indeklimaet.

Vil du vide mere?

Vores møbel- og indretningsteam er klar til at guide dig gennem indretning og møblering af din virksomhed. Bliv kontaktet og få mere at vide om vores indretningsproces, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet
Indretningsarkitekt