Besked
Spar 20% på ALT* hele weekenden med rabatkoden Black20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Indretning

Norlys Energy Trading

Norlys Energy Trading blev stiftet i 2020 som et fælles selskab af Norlys og Eurowind Energy. Selskabet fik placering i Aalborg, og i den forbindelse opstod behovet for lokation. Valget faldt på en pavillonløsning med indretning i samarbejde med Daarbak.

Storrumskontor
 
“Vores mål med indretningen var at skabe et kontormiljø, der er indbydende og rart at arbejde i. Sammen med Daarbak satte vi fokus på enkle linjer, varme farver og støjdæmpende materialer.”
Mand på rød baggrund
Peter Holmgren

IT Operation Manager, Norlys Energy Trading

 

Norlys_kontorpladser_1400px.jpg

Medarbejderne hos Norlys Energy Trading er glade for de valgte hæve-sænkeborde og kontorstole fra tyske Interstuhl. Møblerne er i høj kvalitet med mange indstillingsmuligheder og ergonomiske egenskaber, og de fungerer fuldt tilfredsstillende i det daglige arbejde.

Mødelokalerne på lokationen er indrettet forskelligt og har hvert sit navn relateret til elektricitet og energi. Ved indgangen til hvert lokale er placeret en skærm, der er synkroniseret med virksomhedens kalender og oplyser om lokalets tilgængelighed, og hvilke møder der er planlagt i lokalet. Er der tale om uformelle møder og samtaler, kan medarbejderne også bruge højbordene i storrumskontoret samt de røde højryggede sofaer, som har akustiske lyddæmpende egenskaber.

Norlys_Moedelokale_rum-i-rum_1400px.jpg

Norlys_Moedelok_doer_800x800.jpg

Norlys_Skaerm_moedelok_800x800.jpg


Norlys_Roed_Sofa_detalje_1400px.jpg

Norlys_Plantekumme+vaegdeko_2_800x800.jpg

Norlys_mosbilleder_800x800.jpg

Indretningsstilen er enkel og funktionel. Nøje udvalgt beplantning og mosbilleder giver liv og godt indeklima og er med til at dæmpe støj i rummet. Vægudsmykning og den røde farve på udvalgte vægge og møbler skaber personlighed og varme.

Norlys_RawS_800x800.jpg

Norlys_Plantekumme+vaegdeko_800x800.jpg