Case

Indretning af KMDs lokaler i Aarhus

I forbindelse med flytning fra en bygning til en anden, ønskede KMD Aarhus en ny og mere tidssvarende indretning af lokalerne. Den færdige indretning byder på kontorlandskaber med stor fleksibilitet og mulighed for at mødes på forskellige måder.

Sofagruppe

Da KMD i Aarhus skulle flytte til nye lokaler, var det naturligt for dem at gentænke indretningen af arbejdspladsen. Ønsket var at indrette moderne og tidssvarende arbejdspladser samt fleksible rum at mødes i, både i det åbne kontorlandskab og i mere lukkede rum. Mogens Daarbak A/S har gennem en årrække været KMDs faste møbelleverandør, og derfor var det naturligt, at vi i samarbejde med konsulenthuset Autens leverede møbler, grønne planter og dekorationer til de flotte lokaler.

KMD_Aarhus_Haus sofaer_1400px.jpg

Kontorlandskaberne er bygget op af funktionelle kvalitetsmøbler, stilrene hæve-sænkeborde og udtræksskabe, så mapper og papirer kan gemmes væk. Der er tænkt på ergonomien i indretning af de enkelte kontorpladser. Stolene er fra tyske Interstuhl og kan indstilles individuelt, så hver medarbejder kan sidde godt hele dagen på kontoret. 

KMD_Aarhus_Kontorpladser_1400px.jpg

 
“Samarbejdet med Mogens Daarbak A/S har været godt. Vi har haft en konstruktiv dialog med input fra begge parter, og resultatet er blevet flot og indbydende.”
Mogens Daarbak
Connie Møgelvang

Servicekoordinator, Operation and Maintenance, KMD

 

I storrumskontoret er det væsentligt at kunne afskærme kontorpladserne fra hinanden og fra gangområdet, så der bliver plads til arbejdsro og koncentration. Hos KMD er dette skabt både med akustikmoduler på væg og gulv samt med planteløsninger, der udover at have en høj dekorationsværdi også bidrager til en bedre lyd og ren og frisk luft i lokalet. 

De nummerede skabe med nøglesystem er en vigtig brik i det fleksible "Free Seating" koncept, hvor medarbejderne i princippet kan sætte sig, hvor de vil, når de møder ind om morgenen. De personlige ejendele opbevares i skabet, så pladserne er ryddelige hver dag. 

KMD_Aarhus_Lounge SACKit_1400px.jpg

I KMDs nye lokaler er der blevet plads til en lang række forskellige miljøer et mødes i, både til korte, uformelle møder, og til mere traditionelle møder bag lukkede døre. Hvert mødeområde har sin egen personlighed og karakter, og der er lagt vægt på at skabe små sammenhængende miljøer, som medarbejderne ville blive glade for at bruge. Fælles for alle de forskellige møbler er, at kvaliteten er meget høj, så de kan tåle at blive brugt hver dag.

I store og åbne rum kan det være en god idé at skabe "rum i rummet" til mødeaktiviteter og samtaler, uden at det forstyrrer kollegaerne. Der findes et stort udvalg af møbler specielt egnet til dette, hvor akustikken og de lyddæmpende egenskaber er sat i højsædet, som her hos KMD, hvor møblerne er rammet ind af vægge og tag med polstrede akustikpaneler. 

KMD_Aarhus_rumirum_1400px.jpg

KMD_Aarhus_rumirum_800x1200px.jpg

KMD_Aarhus_Krukkedetalje_800x1200px.jpg


Grib stilen med disse produkter