Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretningen af Jyske Bank

Under et forløb på 3 måneder arbejdede vi tæt sammen med Jyske Bank om at nytænke og udskifte indretningen i deres ca. 100 afdelinger over hele landet.

Mogens Daarbak

Med konceptet, Jyske Forskelle, møder Jyske Bank sine kunder i øjenhøjde og tilbyder service på et andet niveau, hvilket afspejles i den nye indretning.

“Et stærkt koncept giver mening, både i design- og arkitektmæssig forstand, men også teknisk og praktisk. Det skal stemme overens med værdierne i virksomheden og give en følelse af ejerskab og stolthed!”
Mogens Daarbak
Henning Hauge Hansen

Arkitekt, Jyske Bank

Hos Jyske Bank er møderummene indrettet konceptuelt vha. både væggrafik, møbler og tilbehør. Det gør mødelokalet til en oplevelse i sig selv og skaber helt specielle stemninger, som måske ikke forbindes med det traditionelle bankmøde, men som efterlader et positivt og vedvarende indtryk.

Sammen med Jyske Bank og vores leverandører udviklede vi mange specialløsninger til konceptet. Vi eksperimenterede med farvesammensætninger, som passer til det image, afdelingerne skal udstråle. Resultatet er en inspirerende indretning, der er indbydende for kunden, spændende for iagttageren og nyttig for brugeren.

På kontoret er medarbejderne placeret ved runde projektborde for at fremme samarbejdet mellem afdelingens forskellige funktioner.

Det siger Jyske Bank om os

"Jyske Bank A/S og Mogens Daarbak A/S har gennem en længere årrække arbejdet sammen om udvikling af inventarløsninger, der har kunnet understøtte Jyske Bank A/S i at gøre en forskel. I samarbejdet har Mogens Daarbak A/S været en kreativ medspiller og har kunnet byde ind med forslag og ideer, lige fra første tanker til levering og implementering af løsningerne, og har ved egen logistikfunktion og montørkorps kunnet sikre, at vi som kunde har kunnet optimere leverancerne. Et varigt samarbejde kan lykkes, når pris og kvalitet hænger sammen, og Mogens Daarbak A/S har vist, at de kan levere ydelserne i rette kvalitet og til en konkurrencedygtig pris."

Henning Hauge Hansen, arkitekt, Jyske Bank

Vil du vide mere?

Vores møbel- og indretningsteam er klar til at guide dig gennem indretning og møblering af din virksomhed. Bliv kontaktet og få mere at vide om vores indretningsproces, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet
Indretningsarkitekt