Case

Indretning af Silkeborg IF

Et vellykket fodboldstadion kræver meget mere end en græsplæne og to mål. JYSK Park har taget indretningen til nye højder med en enkel og moderne løsning, som både er visuelt flot, men også fleksibel og praktisk.

Mogens Daarbak

Som hjemmebane for Silkeborg IF har de et stærkt brand at vedligeholde og fremstår som et sportsligt vartegn i Silkeborg. Indretningen skal derfor være smagfuld og leve op til de værdier, som både fodboldklubben og byen deler. Møblerne er også udvalgt med henblik på let at kunne omrokeres uden at ødelægge indretningens æstetik. Farverne er holdt neutrale for at sikre en smagfuld indretning, der hurtigt kan skifte karakter.

“Vi har mange forskellige kunder, og vores indretning skal kunne tilpasses den enkelte kunde. Vi får rigtig meget ros fra vores gæster, fordi det er lækkert at se på og funktionelt.”
Mogens Daarbak
Kent Madsen

Adm. direktør, Silkeborg IF

Den største skybox er indrettet med plads til mange gæster ved de lange borde med diskret grøn overflade, som skaber associationer til den grønne bane lige udenfor vinduet. Stolenes komfort har høj prioritet, da gæsterne ofte bruger lang tid ad gangen i stolene. Derfor har man valgt stole fra Andersen Furniture i træ med sædepolstring og indbyggede armlæn.

I de mindre skyboxe går flere elementer igen for at skabe sammenhæng i indretningen, mens der stadig er lidt variation. På gulvet er lagt tæppefliser, hvilket er oplagt i rum med meget trafik, og hvor der indtages mad og drikkevarer. Det betyder, at enkelte dele hurtigt kan udskiftes, hvis uheldet er ude. 

Dekorative opbevaringsmøbler fra Andersen Furniture sikrer, at skyboxene er ryddelige, og alt hvad der måtte være af småting og tilbehør er samlet ét sted. Alle skyboxe har garderobeplads, hvor gæster kan hænge deres overtøj,
så det ikke optager unødvendig plads ved bordene. 

I fællesarealet mellem skyboxene er der plads til netværk ved højbordene eller i loungeområdet med udsigt til fodboldbanen. Der er selvfølgelig også indsat et spil bordfodbold, så gæsterne kan prøve at spille fodbold i JYSK park.

Sponsorloungen har plads til 1.000 gæster og bliver ofte anvendt til selskaber og konferencer. Det kræver, at borde og stole nemt kan flyttes og sættes op i nye formationer. De smarte Sellex borde i både rektangulært og rundt format har ens bordben, hvilket gør opstilling og omrokering nemmere for personalet.

På trænerkontorerne er opsat dobbelte skriveborde fra Mikomax med indbyggede akustikfunktioner og opbevaring. Ønskes der afskærmning kan bordet sænkes, og hæves bordene kan de sammen danne ét stort mødebord til et stående møde.

Vil du vide mere?

Vores møbel- og indretningsteam er klar til at guide dig gennem indretning og møblering af din virksomhed. Bliv kontaktet og få mere at vide om vores indretningsproces, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet
Indretningsarkitekt