Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretning af Julemærkehjemmet Liljeborg

Julemærkehjemmet Liljeborg er det nyeste af fem julemærkehjem i Danmark og skulle bruge en helt ny indretning og møbler til hele hjemmet. Med sin smukke beliggenhed lige ned til Roskilde Fjord og den omgivende skov skulle indretningen skabe en tryg og hyggelig atmosfære for børnene.

Mogens Daarbak

Fordi julemærkehjemmet er en privat hjælpe­organisation, som drives af indsamlede midler, er det afgørende, at indretningen har en høj kvalitet og kan vedligeholdes med et budget, som afhænger af donationer. Resultatet blev en løsning med respekt for økonomien uden at gå på kompromis med det stilfulde udtryk.

“Vi har fået holdbare og flotte løsninger. Woweffekten er tydelig, når der kommer børn på forbesøg, inden de starter.”
Mogens Daarbak
Henrik Hougaard Bøtkjær

Forstander, Julemærkehjemmet Liljeborg

Hjemlig hygge og trygge rammer. På Julemærkehjemmet Liljeborg er der plads til alle, og det skal indretningen afspejle. De rolige nuancer, bløde overflader og hyggelige detaljer skaber et hyggeligt miljø, som gerne må bruges. Børnene skal ikke være bange for at ødelægge noget eller gøre noget beskidt.

Møblerne er valgt til at blive brugt, flyttet rundt og give børnene de mest trygge rammer til udviklingen af deres fysiske form, psykiske vel­befindende og sociale kompetencer. De hyggelige loungeområder er hjemlige, men samtidig nemme at holde ryddelige og rene. Børnene kan slænge sig i sofaerne og flytte rundt på pufferne, så der er plads til alle.

På kontorerne er der plads til koncentreret arbejde og planlægning. Opbevaringsmoduler er indbygget i skrivebordene og gør det let at holde bordfladerne ryddelige og sikre fortrolige dokumenter. Det lille mødebord er indsat til spontane møder mellem personalet og skaber mulighed for samarbejde på kontoret.

Læringsrummene på Liljeborg har forskellige funktioner alt efter om børnene skal arbejde individuelt, i grupper eller udfolde sig kreativt. De dynamiske taburetter fra Interstuhl giver krearummet friske farver og kan justeres i højden, så de passer til de mange forskellige børn på Liljeborg.

De forskellige indretninger er med til at understøtte undervisningsformen, og børnene ved allerede, når de træder ind i lokalet, hvilken slags opgave de skal forberede sig på. I rummet for individuelt arbejde og koncentration fungerer stolene og bordene fra Savir Design som en individuel arbejdsplads for hvert barn.

Møder i indbydende atmosfære. Julemærkehjemmet rummer en række forskellige små og store mødelokaler. På forstanderens kontor bruges mødebordet både til interne møder blandt personalet, men også til dialog med børnene uden at det føles som at komme på rektors kontor. Det bløde gulvtæppe under mødebordet understreger den varme og hjemlige stemning.

Vil du vide mere?

Vores møbel- og indretningsteam er klar til at guide dig gennem indretning og møblering af din virksomhed. Bliv kontaktet og få mere at vide om vores indretningsproces, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet
Indretningsarkitekt

Grib stilen med disse produkter