Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretningen af Jobboxen, Ikast-Brande Kommune

Med konceptet, Jobboxen, har vi sammen med Ikast-Brande Kommune skabt en ny tilgang til det traditionelle jobcenter.

Indretning med mange farver

Jobboxen ligger i en overdækket tidligere atriumgård med højt til loftet. De fysiske rammer skaber et uformelt og afslappet miljø, hvor brugerne kan arbejde målrettet med jobsøgningen i behagelige omgivelser. Målet er at få kommunens ledige hurtigere i arbejde og gøre det lettere for virksomheder at rekruttere den arbejdskraft, de har brug for.

Grundidéen i Jobboxens indretning er, at brugere kan komme ind fra gaden og få en snak med en jobkonsulent, tage et kig på dagens aktuelle jobs og generelt få sparring og rådgivning. Skriveborde er skiftet ud med sofaer, krav er skiftet ud med frivillighed, og gamle vaner og måder at gøre tingene på er skiftet ud med fleksibilitet.

De individuelle arbejdsstationer giver plads til fordybelse, mens de åbne loungeområder giver plads til samarbejde og socialisering.

Vil du vide mere?

Vores møbel- og indretningsteam er klar til at guide dig gennem indretning og møblering af din virksomhed. Bliv kontaktet og få mere at vide om vores indretningsproces, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet
Indretningsarkitekt