Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretningen af HjulmandKaptain

Advokatfirmaets nye kontor fremstår lyst og nutidigt med en blanding af moderne kunst, klassisk design og kommende møbelikoner. Placeringen på Østre Havn i Aalborg er tydelig i indretningens autentiske detaljer.

Lounge hos HjulmandKaptain

I lokaler på 4. og 5. sal i en bygning langs havnen i Aalborg finder man advokatfirmaet HjulmandKaptain. Friis & Moltke er arkitekterne bag den lyse og moderne indretning i gode kvalitetsmaterialer med en kombination af moderne kunst, klassisk design og møbelikoner. Ventearealer og møderum er alle indrettet i en uformel og behagelig stemning.

I receptionen skal man tænke branding og førstehånds­indtryk. De rigtige møbler påvirker hele opfattelsen af virksomheden. Hos advokatfirmaet HjulmandKaptain står bl.a. den klassiske Svanen stol, designet af Arne Jacobsen, og understøtter den kvalitet, professionalisme og grundighed, som virksomheden er kendt for. 

“Alle møderum er indrettet forskelligt for at give det enkelte rum person­lighed, men stadig bevare helheden i indretningen.”
Citat fra Kasper Mose
Kasper Mose

Arkitekt, Friis & Moltke

De nedtonede farvenuancer på møblerne komplementerer de flotte trælameller. Formen på mødebordet har stor betydning for stemningen i lokalet: Et rundt mødebord skaber en uformel og intim atmosfære, perfekt til samarbejde. Et rektangulært bord opdeler og skaber større afstand, perfekt til forhandlinger.

Hos HjulmandKaptain er konceptet stærkt forbundet med placeringen, som er tydelig, hver gang du kigger ud af vinduet og ser Limfjorden. Bordet er lavet af genanvendt træ fra bolværk, som autentisk fortæller en historie om bæredygtighed og godt håndværk. To vigtige værdier. 

Atriet med den brede siddetrappe i kernen af kontoret giver et fantastisk lysindfald og en tæt forbindelse mellem de to etager: Mødecenteret på femte sal og kontoretagen på fjerde sal. Trappekernen er beklædt med lyse trælameller i varme toner, hvilket giver en flot kontrast til de lyse lokaler og transparente glasflader. Lamellerne bidrager desuden til en god akustik i det store rum, da der er indbygget akustikregulering på bagsiden.

Vil du vide mere?

Vores møbel- og indretningsteam er klar til at guide dig gennem indretning og møblering af din virksomhed. Bliv kontaktet og få mere at vide om vores indretningsproces, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet
Indretningsarkitekt