Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretning af Hjørring Rådhus

Hjørring Kommunes 15.761 kvm rådhus på 4 etager huser dagligt 620 medarbejdere. Vi udviklede sammen med Hjørring Kommune et topmoderne rådhus, der både understøtter kreativiteten og seriøsiteten i det politiske arbejde.

Forhal overblik Hjørring Rådhus

I indretningen af Hjørring Rådhus har vi sammen med Hjørring Kommune haft et skarpt fokus på funktionaliteten i de forskellige rum, således at indretningen understøtter de mange medarbejdere og deres forskelligartede arbejdsrutiner.

I det store velkomstområde ved hovedindgangen modtages alle gæster i huset. Her foregår også langt de fleste møder mellem borger og sagsbehandler. Rummet er indrettet med arbejdsstationer med computer, loungeområder og små mødeborde.

Receptionsskranken i smukt, mørkt træ er bygget specielt til Hjørring Rådhus. Den er designet og indrettet med henblik på de daglige funktioner, rådhusets receptionister udfylder. Skranken udgør et smukt element i rådhusets velkomstområde.

Rådhuset er indrettet med øje for hele den politiske proces. Lige fra den indbydende reception, som giver et godt førstehåndsindtryk, til den runde byrådssal, som har 33 byrådspladser, 113 tilhørerpladser og pressebord til 3 personer. Byrådssalen er indrettet med bekvemmelige siddepladser og borde med indbyggede lamper og stik til elektronik. Her kan byrådet fastlægge kommunens politik i smukke rammer.

De åbne kontorer brydes af transparente mødelokaler, der fungerer som rum i rummet og indbyder til uformelle møder. Grafisk udsmykning på glasset afskærmer og oser af atmosfære og overskud.

Kantinen er indrettet med forskellige stilfulde siddegrupper i sort-hvide farver, der indbyder til en hyggelig og rolig frokost eller et uhøjtideligt møde.