Case

Herning Blue Fox indretning af VIP lounge

Ishockeyklubbens VIP lounge blev bygget om, udvidet og indrettet med nye møbler. Nu skaber loungen hyggelige og hjemlige rammer om klubbens store netværksarbejde.

Runde borde og stole

Som en del af en gennemgribende renovering af ishockeyarenaen stod Herning Blue Fox med et aktuelt behov for at forny og udvide VIP loungen. Målet var at skabe en hyggelig og eksklusiv lounge med transparens ud mod selve isarenaen, og det måtte ikke ligne et cafeteria. 

Det færdige resultat er komponeret med møbler fra Andersen Furniture. Runde borde i forskellige størrelser giver stor fleksibilitet i opstillingerne, og så skaber runde borde en god VIP oplevelse med rig mulighed for at dyrke netværk og relationer. Helt lavpraktisk er der valgt hvide overflader for at undgå duge. Kvaliteten af møblerne er høj, og de fremstår flotte og eksklusive gang på gang. Med højborde og stole i samme flotte kvalitet kan opstillingerne varieres fra gang til gang.

HerningBlueFox_Rundeborde_2_1400px.jpg

HerningBlueFox_Hoejborde_1400px.jpg

 
“Med de opgraderede og flotte omgivelser har vi skabt et attraktivt setup for netværksarbejdet. Vi har fået et produkt, som folk har stor interesse for at købe sig ind i uanset deres interesse for ishockey, men blot fordi netværk og relationer har gode vilkår her.”
Mogens Daarbak
Torben Skovsgaard

Direktør, Herning Blue Fox

 

HerningBlueFox_detaljebillede_TACstol_800x800px.jpg

HerningBlueFox_detaljebillede_hoejborde_800x800px.jpg