Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretning af Herning Bibliotekerne

Med fokus på fleksibilitet og innovation skabte vi i tæt samarbejde med Herning Bibliotekerne et mediehus, der kan imødekomme de spontane behov, som opstår i hverdagen.

Mødebord bolværk Herning Bibliotekerne

Herning Bibliotekernes nye informations- og mediehus fungerer med sin nytænkende og kreative indretning som baggrund for både møder, undervisning, teater, konferencer og sociale arrangementer.

Med et fokus på fleksibilitet og innovation er møblerne udvalgt, så de kan tilpasses forskellige anvendelsessituationer. De rene linjer kombineret med rustikke elementer af træ giver rummene en moderne atmosfære med plads til fordybelse og hygge. Herning Bibliotekerne fremstår som et moderne mediehus med plads til forskellighed, forandring og udvikling.

“Mogens Daarbak A/S blev valgt på baggrund af anbefalinger fra Silkeborg Bibliotek, som havde bedt firmaet give indretningsforslag til nyindretningen af publikumsarealerne på Silkeborg Bibliotek. Mogens Daarbak A/S leverede forslag til indretningen af kontormiljøet på det nye hovedbibliotek i Herning Midtby. Vi oplevede en høj grad af lydhørhed hos firmaet og en kreativ tilgang til udfordringerne i indretningen. Det endelige indretningsforslag opfylder vores ønsker, og med i tilbuddet er også montering af rummene, så vi kan flytte ind i et færdigt kontormiljø.”
Citat Birte Bornæs Herning Bibliotekerne
Birte Bornæs

Vicebibliotekschef, Herning Bibliotekerne