Case

Indretning af Gubsø Garage

Et nyt konference- og oplevelsescenter med fokus på klassiske biler har set dagens lys, og vi har været en del af den spændende indretningsproces.

Restaurant overblik

Bag idéen til Gubsø Garage er en stærk passion for klassiske biler. Gubsø Garage er grundlagt og ejes af Marc Vogel, der har været vild med biler siden sin barndom. I årenes løb er der kommet stadigt flere biler til, og det var oplagt at dele begejstringen for de smukke køretøjer med andre. Resultatet blev et ambitiøst byggeri, der nu både rummer museum, værksteder, restaurant, selskabslokaler, møde-, konference- og eventfaciliteter.

Selve byggeriet er inspireret af Bugatti. Både bygninger og dele af inventaret er tro kopier af det, man kunne se på Ettore Bugattis første fabrik i Alsace i begyndelsen af forrige århundrede. 

I en bygning, hvor alt er overvældende og med en stærk historie tilknyttet, skal indretningen kunne både spille op og matche. Med fokus på høj komfort, fleksibilitet og et råt look er der valgt møbler og indretning, der har pondus nok til at modsvare æstetikken og kvaliteten i selve byggeriet. 

Restauranten er indrettet med unikke stole fra Vitra, Chaise Tout Bois – "stolen helt i træ", designet af ingeniør Jean Prouvé i 1941. Stolen er et stykke ingeniørkunst på niveau med brobyggeri og bildesign, og netop den historie gjorde Chais Tout Bois til det perfekte valg til Restaurant Gubsø. Bordene i restauranten er fremstillet af massive egetræsbjælker, monteret på et stel af H profiler. Designet taler sammen med bygningens loftkonstruktion, og der er sammenhæng mellem møbler og arkitektur.

Også planter og grønne løsninger har Mogens Daarbak A/S leveret, både de flotte gulvplanter i krukker beklædt med akustikplader og de unikke glaskrukker med eget økosystem, der pryder bordene i restauranten.

Gubsoe_baenk detalje_800x1200.jpg

Gubsoe_plantekummer_800x1200.jpg

 
“Vi havde brug for funktionelle kvalitetsmøbler, der kunne matche selve bygningens kvaliteter og æstetik. Vi valgte Mogens Daarbak A/S som samarbejdspartner og fik hos dem kyndig vejledning samt fleksibilitet og omtanke i de valg, vi skulle træffe.”
Mogens Daarbak
Alex Nielsen

Generel manager, Gubsø Garage

 

Gubsoe_skabsmoebel 2_800x1200.jpg

Gubsoe_skabsmoebel_800x1200.jpg

Da Gubsø Garage er et kursus-, konference- og eventcenter, er mobilitet og fleksibilitet vigtigt. Mobile barenheder, der kan flyttes rundt, sender associationer til værkstedsvognene, som bliver brugt i området med reparation og renovering af de klassiske Bugatti biler. Barvognene er designet og fremstillet specielt til Gubsø Garage.

Gubsoe_lokale Ferrari_1400x800.jpg

De mindre kursuslokaler er indrettet med møbler med høj komfort og et klassisk look. Stolene er NO1™ fra Fritz Hansen, designet af det japanske designstudio Nendo. En smuk klassisk stol, der kombinerer den danske og den japanske designtradition, og samtidig byder på høj komfort. Stolene er sat sammen med klassiske borde med stel i lakeret stål og bordplade i sort linoleum, hvilket skaber rammer for de gode møder og den spændende konference.

Gubsoe_stol 2_800x1200.jpg

Gubsoe_stol_800x1200.jpg

Gubsoe_chefkontor_1400px.jpg

Det stemningsfulde kontor er smagfuldt og enkelt indrettet med funktionelle kontormøbler i høj kvalitet, som bare fungerer i hverdagen.