Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretning af Fredericia Jobcenter

Det vigtigste for Fredericia Jobcenter er fleksibilitet. Hver dag får de besøg af mange borgere, som har forskellige behov. Derfor skal indretningen kunne tilpasses både individuelt arbejde, små møder og større grupper.

Gruppebord højt Fredericia Jobcenter

Et jobcenter er et sted, hvor nye muligheder undersøges. Der skal være fokus på fremtiden og en stemning af motivation. I Fredericia Jobcenter er ensformigheden erstattet af forskellige miljøer med sidde– og arbejdspladser i flere højder. Møblerne og planterne er med til at skabe rum i rummet, og ved at flytte rundt på elementerne kan Fredericia Jobcenter altid skabe den optimale indretning. De store grønne planter fungerer som afskærmning og er med til at definere de forskellige rum. Du er derfor ikke i tvivl om, hvornår du bevæger dig fra et område til et andet, og på denne måde er ét stort rum gjort til flere fleksible områder.

Traditionelle stole og borde i venteområdet er skiftet ud med loungemøbler, som både skaber hygge og god akustik, men også bringer de ventende tættere på hinanden. På Fredericia Jobcenter skal det være nemt for borgeren at gå direkte hen, sætte sig ned og anvende computeren, uden at det kræver en masse forberedelse. Derfor er alle arbejdsstationer indrettet med åbne, bærbare computere, som konstant er tilsluttet en strømforsyning, der er gemt i bordpladen.

Ønsker borgeren en privat samtale med sin jobkonsulent eller andre, er der skabt afskærmede mødefaciliteter, som er placeret væk fra de fælles arbejdsstationer. Det er også muligt at samle flere mennesker og afholde kurser eller workshops i den ene ende af lokalet, hvor oprindelige træborde er genbrugt, men sammensat med nye, farverige stole.