Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretningen af Eniig

Eniig manglede plads til nye medarbejdere. Hvert storrumskontor skulle gå fra at rumme 35 til 42 medarbejdere og samtidig have bedre arbejdsforhold i form af optimeret akustik og ergonomiske løsninger. Resultatet blev to moderne storrumskontorer med en høj grad af pladsoptimering og intelligente detaljer, der tilsammen skaber et godt arbejdsmiljø.

Kontor arbejdspladser hos Eniig

Som medarbejder hos Eniig kan du vælge din egen arbejdsstation, når du møder ind om morgenen. Du kan sætte dig et nyt sted hver dag, du kan sætte dig ved siden af en kollega, som du ikke har siddet ved siden af før, og du kan indstille dit skrivebord, så det passer til dig og dine opgaver. Det giver et dynamisk og fleksibelt kontor, som giver dynamiske og fleksible medarbejdere.

“”Vores mål var at give folk overskud, både når de er på arbejde, men også når de går hjem fra arbejde. Vi kan se, at der bliver taget flere telefoner i løbet af dagen, og det fungerer rigtig godt, at medarbejderen kan hæve sit skrivebord og se sine kollegaer, men sænke det og få afskærmning, når de har telefontid.” ”
Citat fra Jess Thuen
Jess Christensen Thuen,

Ejendomskoordinator, Eniig

Eniig manglede plads til nye medarbejdere. Hvert storrumskontor skulle gå fra at rumme 35 til 42 medarbejdere og samtidig have bedre arbejdsforhold i form af optimeret akustik og ergonomiske løsninger. Pladsoptimering er en kunst i sig selv, når det ikke skal ske på bekostning af et godt arbejdsmiljø. Hos Eniig er der blevet plads til 7 ekstra arbejds­pladser i hvert storrumskontor gennem implementering af smartere arbejdsstationer.

Sæt dig et nyt sted hver dag. Udstyret på hvert skrivebord er identisk, så du altid kan regne med en funktionel arbejdsplads, uanset hvor du sætter dig. Du kan sætte dig et nyt sted hver dag, du kan sætte dig ved siden af en kollega, som du ikke har siddet ved siden af før, og du kan indstille dit skrivebord, så det passer til dig og dine opgaver. Det giver et dynamisk og fleksibelt kontor, som giver dynamiske og fleksible medarbejdere.

Hovedelementet i indretningen er de akustik­optimerede hæve-sænkeborde med integreret beplantning, som har skabt flere arbejdspladser på færre kvadratmeter uden at gå på kompromis med æstetik og komfort. Når du ser ud over kontorerne hos Eniig, skaber planterne et imponerende blikfang. De fungerer dog ikke kun som dekoration, men forbedrer også indeklima, akustik og afskærmning.

Hver medarbejder har sit eget skab til opbevaring af personlige ejendele, hvilket er med til at forstærke den fleksible indretning. Skabet lukkes op med et medarbejderkort, og skabene er selvfølgelig holdt i Eniigs logofarver, så de passer til resten af indretningen.

Receptionsområdet er stort, åbent og luftigt. En møbelgruppe med loungestole gør ventetiden behagelig og giver også mulighed for at holde et uformelt møde. Farvedetaljerne hos Eniig følger virksomhedens logofarver og skaber spændende kontraster og liv i indretningen.

Planterne er små kunstværker i sig selv. Mosset på piedestalerne er behandlet, så det ikke behøver vand og ikke falmer i sollyset fra vinduerne. Gartnere fra Mogens Daarbak A/S sørger for, at planterne altid ser sunde og friske ud.

Vil du vide mere?

Vores møbel- og indretningsteam er klar til at guide dig gennem indretning og møblering af din virksomhed. Bliv kontaktet og få mere at vide om vores indretningsproces, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet
Indretningsarkitekt

Grib stilen med disse produkter