Besked
Kun i dag! Køb for minimum 1.999 kr. ekskl. moms og få bolsjer med! Brug rabatkoden Gave.
Case

Deloitte Kolding

I tæt samarbejde med Deloitte Kolding har den traditionelle kontorbygning på Egtved Allé fået nyt liv. Indretningen er blevet indbydende og moderne, så Deloitte fortsat kan tiltrække de rigtige kandidater, også blandt de unge.

Deloitte Kolding gangareal med arbejdspladser

Medarbejderne, herunder også fire elever, blev inddraget i indretningen gennem en heldagsworkshop, hvor vi sammen arbejdede med stilarter, farver og udtryk i virksomheden. Der blev arbejdet på at skabe områder med mulighed for nye arbejdsformer, uofficielle mødefaciliteter og samlingssteder, der indbyder til at mødes – måske endda efter arbejde.

Deloitte Kolding Gang 800x1200px.jpg

Deloitte Kolding Hall 800x1200px.jpg

“Vores nye omgivelser har skabt langt bedre rammer for os ved at tilføre langt mere lys og luft, end vi havde før. Samtidig kan vi bedre arbejde på tværs og udnytte vores kompetencer i huset. Dermed er vi utroligt glade for vores løsninger og har desuden været yderst tilfredse med processen fra start til slut.”
Lars Dam Østergaard
Lars Dam Østergaard

Partner, Deloitte Kolding

 

Storrumskontorerne er indrettet med forholdsvis store arbejdsborde, som til gengæld er lyse og indbydende i de lidt mørke lokaler. Bordene er placeret i grupper, dels for at skabe samhørighed til den gruppe, man arbejder med, men også for at give god plads til hyggelige områder, hvor man kan trække hen og mødes på tværs af afdelingerne.

Deloitte Kolding dækker trekantsområdet (Kolding, Vejle og Fredericia), og det var vigtigt for dem, at lokalområdet fik en væsentlig plads i indretningen. Det er lykkedes ved at anvende møbler produceret lokalt, men især grafiske vægdekorationer med motiver fra området skaber genkendelighed for ansatte og besøgende i huset.

De høje sofaer appellerer især til at holde hurtige og uformelle møder. Det er her, man lige samles til en kop kaffe, fødselsdagskagen, eller hvor man får drøftet en sag med en kollega. Det er også her, man hænger ud efter arbejde, spiller kort, drikker en fredagsøl, eller hvor man kan sætte sig hen med benene oppe, hvis man lige trænger til at komme væk fra skrivebordet.

Deloitte Kolding mosbillede 1400px.jpg

Deloittes bygning prydes også af grønne planter, ikke mindst i form af mosdekorationer på væggene. Mosset er dekorativt og har en god akustisk effekt pga. den ujævne overflade. Derudover har mos en række andre positive egenskaber frem for traditionelle krukkeplanter, ikke mindst at det er nemt at pleje og tiltrækker ikke insekter eller svampesporer. Der er tale om ægte, naturligt mos, der er konserveret, så udviklingsprocessen i mosset bremses, og mosset bliver form- og farvebestandigt. Se mere om mos.


Grib stilen med disse produkter