Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretningen af Deloitte Aalborg

Stilen er lagt i flotte lokaler ved havnen i Aalborg, hvor Deloitte overrasker og imponerer med ny stilfuld indretning.

Reception hos Deloitte

Revisionsvirksomheden, Deloitte, skulle flytte deres hoveddomicil i Aalborg til helt nyindrettede lokaler. Ingen af de gamle møbler skulle med, og virksomheden havde et bevidst mål om at gå fra cellekontorer til et arbejdsmiljø med frie arbejdspladser for at optimere indretningen i forhold til belægningsprocenten.

Vi skabte sammen et miljø med flere forskellige funktioner, så medarbejderne selv kan bestem­me, hvilken type arbejdsplads der passer bedst til deres opgaver. Dette kombinerede vi med et valg af blå nuancer, naturlige materialer og nordisk design, der signalerer troværdighed, professio­nalisme og gennemslagskraft.

“Medarbejderne sætter sig på en helt anden måde nu, hvor der ikke er faste arbejdspladser. Det skaber større dynamik, forskellige faggrupper mødes, og det skal man ikke undervurdere. Det var netop vores mål med indretningen.”
Citat fra Erik Nielsen
Erik Nielsen

Facility Manager, Deloitte

Hvilke forventninger har du til indretningen af en virksomhed, der arbejder med revision og rådgivning? Lofthængte biopejse, mødeborde af gammelt bolværk og store vægdekorationer måske ikke din første indskydelse, men det var netop, hvad Deloitte gerne ville med sin nye indretning – nemlig at overraske og imponere. De multifunktionelle rum, specialdesignede skriveborde og gennemtænkte detaljer skaber et visuelt udtryk, der er eksklusivt, men ikke prangende.

Hos Deloitte bliver du mødt af en reception, som gør indtryk. Den lofthængte biopejs i kombination med det bløde tæppe og loungebordene af råt træ skaber en hyggelig stemning og et godt førstehåndsindtryk. Den speciallavede receptionsskranke demonstrerer den diskrete gennemslagskraft, som går igen i hele virksomheden. Der er ikke behov for store, prangende skilte, bare et lille logo i hjørnet på den elegante skranke.

Udsigten og indretningen går op i en højere enhed hos Deloitte. Beliggenheden lige ud til vandet er understreget af de blå nuancer og de rå materialer, som går igen i hele indretningen. Det store mødebord, som er lavet af gammelt bolværk, giver et moderne twist til et ellers klassisk mødelokale og skaber en stærk sammenhæng med vandet, som er lige udenfor vinduerne.

Hos Deloitte arbejder de med frie arbejdspladser, også kaldet free seating. Det betyder, at alle medarbejdere har frit valg mellem arbejdspladserne, når de møder om morgenen, og at alle skal have ryddet deres skrivebord, inden de går hjem. Det skaber flotte og ryddelige arbejdspladser, mens medarbejderne kan sætte sig i det miljø, der bedst understøtter de arbejdsopgaver, som de har den pågældende dag.

I et åbent arbejdsmiljø er afskærmning og akustik afgørende. Bordskærmene fra Abstracta er med til at sikre, at medarbejderne har mulighed for at trække sig fra fællesskabet og koncentrere sig om sine arbejdsopgaver. De grønne planter har en vigtig afskærmende funktion, samtidig med at de bidrager til et godt indeklima og et naturligt dryp af farve blandt de neutrale nuancer.

Vil du vide mere?

Vores møbel- og indretningsteam er klar til at guide dig gennem indretning og møblering af din virksomhed. Bliv kontaktet og få mere at vide om vores indretningsproces, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet
Indretningsarkitekt

Grib stilen med disse produkter