Besked
Spar 20% på alt kaffe! Gælder kun i denne uge.
Case

Indretning af Brings hovedkontor i Greve

Bring er en af Nordens største logistikaktører med 6.000 medarbejdere i hele Norden, som hver dag arbejder på at gøre hverdagen enklere og verden mindre for kunderne. Lokalerne i Greve er Brings nye grønne hovedkvarter i Danmark bestående af 11.000 kvm. terminal og 3.000 kvm. administration.

Bring Greve

Den færdige indretning af kontorer, kantine og loungeområder hos Bring i Greve er et resultat af grundigt forarbejde i tæt samarbejde mellem Mogens Daarbak A/S og medarbejdere fra Bring. Gennem flere workshops har vi sammen pejlet os ind på stil og funktionalitet i møbelvalget, så der nu er konsistens i designet og stor tilfredshed hos medarbejderne.

Resultatet er en klassisk og moderne indretning med bevidste valg, bl.a. i inddragelsen af træ i indretningen, borde og opbevaring i valnød. Det grønne element fra Bring farven er kommet ind via planter, og mere balancerede grønne nuancer, som kommer til udtryk på bl.a. mødestole og loungemøbler.

“Gennem hele forløbet har Mogens Daarbak A/S været yderst lydhøre, hjælpsomme, informerende og oplysende. Det har været en ren fornøjelse at være en del af hele processen og samarbejdet på tværs af afdelingerne og især med Daarbak.”
Mogens Daarbak
Nina Grønbech

Kundeservice, Bring Danmark

 

De lyse og imødekommende kontorer er indrettet således, at Brings medarbejdere oplever færre forstyrrelser i deres hverdag. Det er med til at sikre et godt arbejdsmiljø og forbedre indeklimaet. Kontormiljøet er en kombination af små og store kontorer, planlagt ud fra et ønske om tættere samarbejde mellem de enkelte afdelinger.

Møblerne er valgt i tæt samarbejde med de medarbejdere, der i sidste ende bruger dem til daglig. Derfor har bl.a. kontorstolene været til prøvning i virksomheden, så hver enkelt medarbejder fik den rigtige stol.

Med den store vækst, som virksomheden har haft i Danmark, er Bring vokset til en stor logistikaktør, og med det øges vigtigheden af ​​at kunne give et professionelt indtryk ved kundebesøg i de nye faciliteter.

Mødelokalerne er enkle og funktionelle med praktiske løsninger, så ethvert møde kan afvikles effektivt og professionelt. Igen er den grønne farve et gennemgående tema.

En moderne virksomhed har brug for små møbelgrupper til ventetid, uformelle møder og socialt samvær. Hos Bring er de bl.a. tænkt ind i selve byggeriet med de indbyggede sofagrupper. Samtidig er der opstillet komfortable siddegrupper med grønne sofaer og stole flere andre steder på arbejdspladsen. 

Den lyse og imødekommende reception med Bring-logoet i baggrunden, udarbejdet i bæredygtige materialer, byder alle velkommen. Den grønne indretning i form af både farvevalg og brugen af planter falder helt i tråd med både den grønne logofarve og Brings indsats for miljø og bæredygtighed.


Grib stilen med disse produkter