Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretningen af Arla Innovation Centre

Her arbejder Arla med udviklingen af nye og innovative mejeriprodukter. Indretningen skal derfor skabe de bedste rammer til at tænke anderledes, utraditionelt og innovativt.

Specialbygget bænk ved Arla

I forbindelse med indvielsen af Arlas nye bygning Arla Innovation Centre har vores samarbejdspartner ERIK arkitekter indrettet Work Lounge Areas såsom kantine, mødelokaler og ad hoc arbejdsområder. Arlas ønske var at indrette på samme måde som på deres hovedkontor, men med et twist i form af særligt farverne.

“Min favorit er de små uformelle drop down spaces. Man behøver ikke booke mødelokaler, det er fleksibelt, og der er mange samlingssteder”
Citat fra Susanne Nielsen
Susanne Lyng Nielsen

Facility Manager i Arla Foods

For at give medarbejderne de bedste rammer til at tænke anderledes, utraditionelt og innovativt, er der indrettet aktivitetsbaserede arbejdsområder, differentieret efter behov.

Arlas værdier afspejlet i indretningen. ”Det levende billede er grafikken i huset” siger Susanne Lyng Nielsen og henleder dermed opmærksomheden mod de mange glaspartier, der bevirker, at man kan se, hvad der sker rundt om i huset. Medarbejderne træder ind som levende billeder i indretningen, og naturen inviteres indenfor.

En kantine behøver ikke kun at være i brug i frokostpausen, men kan med fordel indrettes, så den bliver et attraktivt samlingspunkt resten af dagen. I Arla Innovation Centre blev der med runde kantineborde skabt små intime rum til møder og smågrupper i den store, åbne kantine. Hos Arla Innovation Centre fortæller væggrafikken i kantinen en historie om virksomheden til både medarbejdere og gæster. Billederne er af deres egne medarbejdere, og på hvert billede står, hvornår og hvor det er taget samt en lille beskrivelse af, hvad billedet viser.

 

I Arla Innovation Centre har hver medarbejder sit eget skab med brev­bakke. Skabet låses op med det adgangskort, som også bruges til adgangssystemet i resten af huset, så man kun skal holde styr på ét nøglekort og undgår løse nøgler.

I Arla Innovation Centre har de skabt plads til fordybelse i form af biblioteket, som er en del af det øvrige miljø, men som også kan afskærmes med gardinerne. Biblioteket skal ikke bare være til pynt. Vælg bøger, som er relevante og interessante for brugeren. Hos Arla finder du bøger med titler såsom ’Cheese: chemistry, physics and microbiology.’

Vil du vide mere?

Vores møbel- og indretningsteam er klar til at guide dig gennem indretning og møblering af din virksomhed. Bliv kontaktet og få mere at vide om vores indretningsproces, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet
Indretningsarkitekt

Grib stilen