Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
Case

Indretningen af Aalborg Havn

Hos Aalborg Havn gik opgaven ud på at forskønne fællesarealerne, skabe en rød tråd i indretningen samt et fysisk arbejdsmiljø med plads til dialog, netværk og samarbejde. Her var det vigtigt, at møblerne skulle spille sammen med grafikken på væggene for at skabe et imødekommende og levende udtryk.

Mogens Daarbak

Fællesarealerne er blot nogle af de arealer, vi har møbleret hos Aalborg Havn. Dermed er vi løbende med til at skabe en rød tråd i indretningen af virksomhedens forskellige afdelinger. Allerede nu har Aalborg Havn ytret overvejelser over ligeledes at give kontorerne nye møbler.

“Vi er mere stolte af at vise vores virksomhed frem, nu hvor indretningen i langt højere grad afspejler vores værdier og vores identitet.”
Mogens Daarbak
Lone Laursen

Civilingeniør i arkitektur og design, Aalborg Havn

”Det hele startede egentlig med, at vi syntes, det var ved at blive kedeligt at kigge på de samme gamle billeder på væggene. Vi ville gerne både se på og vise noget, som rent faktisk relaterede sig til havnen”, udtaler Lone Laursen. I samarbejde med Artspot skabte de derfor unikke vægtapeter, der samtidig fortæller små historier fra havnen. Idé, grafik og indretningskoncept udarbejdet af Artspot A/S.

Hver gang medarbejderne hos Aalborg Havn skulle holde møder, var de nødsaget til at gå ind i mødelokalerne uanset mødets størrelse. For at undgå dette er fællesarealerne nu brudt op i mindre rum ved hjælp af møbelgrupper bestående af sofaer, stole, borde og reoler i forskellige højder.

Nu behøver man ikke at sætte sig ind i et af mødelokalerne, hver gang man skal have et lille hurtigt møde. Kollegerne kan fx mødes ved det store højbord omkring en tegning. Hermed fik medarbejderne nye og flere muligheder for at holde små møder af uformel karakter, hvilket bidrager til fornyet arbejdsglæde.

Vil du vide mere?

Vores møbel- og indretningsteam er klar til at guide dig gennem indretning og møblering af din virksomhed. Bliv kontaktet og få mere at vide om vores indretningsproces, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet
Indretningsarkitekt