Case

Indretning af AFRY's lokaler i Herning

Renoveringen af AFRY's domicil på Viborgvej i Herning kombinerer bygningens historie og arkitektur med nutidens krav til kontormiljø. I det nyrenoverede kontor er en række af de gamle randkontorer blevet nedlagt for at åbne op og skabe flere møde- og undervisningslokaler, projektzoner, uformelle mødesteder samt en bred vifte af åbne kontorer.

Sofa ved trappe

Formålet med ombygningen af AFRY's lokaler i Herning har været at modernisere bygningen og samtidig bevare den originale arkitektur. AFRY har selv været bygherre på projektet med inddragelse af egne eksperter.  

I det nyrenoverede kontor er en række af de gamle randkontorer blevet nedlagt for at åbne op og skabe flere møde- og undervisningslokaler, projektzoner, uformelle mødesteder samt en bred vifte af cellekontorer. Ombygningen har også omfattet nedbrydning af etagedæk for at etablere et stort, åbent atrium ved hovedindgangen og en grønnegård i stueetagen.

Til at hjælpe med møbleringen af de nye omgivelser faldt valget på Mogens Daarbak A/S. Det primære fokus var på indretning af reception, atrium og den nyrenoverede kantine, men også mødelokalerne har fået nyt liv. Da AFRY havde et stort ønske om at genbruge eksisterende møbler så vidt muligt, bærer den færdige indretning præg af et harmonisk sammenspil mellem gammelt og nyt.

 
“Vi havde tillid til, at Daarbak kunne løse opgaven, da de var utroligt engagerede. Vi så præsentationen i Virtual Reality, hvilket gav en fantastisk fornemmelse af møblernes proportioner i rummene.”
Mogens Daarbak
Sanne Sørensen

Administration & indkøb, AFRY

 

Afry_Atrium overblik_1400px.jpg

I Atriummet er der blevet plads til en ny specialdesignet reception med AFRY's logo. Bag receptionen og skjult for kunderne er der blevet masser af plads til opbevaring i skabe og skuffer, hvilket fungerer rigtig godt i dagligdagen. Atriummet rummer også to nye mødebokse, hvor medarbejdere kan arbejde eller mødes uforstyrret. Mødeboksene er fleksible og kan flyttes ved fx store arrangementer med behov for meget plads. Det store, åbne rum har fået små siddegrupper, der kan bruges til ventetid, små uformelle møder eller blot afslapning og hygge.

Afry_Atrium moedebokse_1400px.jpg

Afry_Kantine overblik_1400px.jpg

Den nyrenoverede kantine er indrettet i flere niveauer og opleves af medarbejdere og gæster i huset som hyggelig og rar at være i, både til spisning og til hygge. Indretningen er åben og venlig, og samtidig funktionel med kvalitetsmøbler. Kantinen er et godt eksempel på samspillet mellem nyt og gammelt, hvor nogle af stolene er genbrug, og nogle af stolene er helt nye. De nye stole kan hænges på bordene ved armlænene, hvilket letter rengøringen af rummet.  

Afry_kontorplads_1400px.jpg

Generelt er AFRY's medarbejdere stolte over deres nyrenoverede og nyindrettede lokaler og nyder både funktion og æstetik hver dag. Sanne Sørensen fremhæver tilliden i samarbejdet med Mogens Daarbak A/S som helt essentielt for at projektet er lykkedes så godt: ”Det er vigtigt, at man har en samarbejdspartner, man har tillid til. Især i en ombygningsproces som stadig skal relatere til det gamle. Det betød meget for os, at Mogens Daarbak A/S forstod behovet for at genbruge eksisterende møbler. Vi har også nydt godt af inspiration og input til nye muligheder og møbelfunktioner, som fx de flytbare mødebokse, som vi startede med at være meget i tvivl om, men vi er endt med at være rigtig glade for netop den løsning.”

AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed, som hjælper kunder med bæredygtig udvikling og digitalisering. En global aktør med knap 16.000 medarbejdere fordelt på kontorer i mere end 50 lande og projekter i over 100 lande. I Danmark har virksomheden ca. 550 medarbejdere fordelt på kontorer over hele landet.


Grib stilen med disse produkter