Besked

Black Week er i gang! Spar op til 60% på tusindvis af varer!

Find inspiration til dit hjemmekontor

Det kan ofte være svært at finde det helt rigtige møbel til ens hjemmekontor. Møblerne du vælger er en afgørende faktor for et godt arbejdsmiljø, hvorfor det er vigtigt, at du får valgt de helt rigtige. Med de rigtige kontormøbler kan du skabe et sundt og behageligt arbejdsområde når du arbejder hjemme, så du kan finde plads til koncentration og arbejde. Her på siden har vi fundet er udpluk af lækre møbler til hjemmekontoret, hvor du hverken vil gå på kompromis med design, kvalitet og stemning.


Find ro til fordybelse og koncentration

Når du skal indrette dit hjemmekontor eller hjemmearbejdsplads gælder andre regler, end hvis du skal indrette din kontorplads på arbejdspladsen. Derhjemme er du fri til at fokusere på æstetikken og indrette en personlig oase, som giver dig plads og ro til fordybelse.

Måske er du til den minimalistiske indretningsstil, hvor du kun har behov for et solidt skrivebord, en god stol og en smuk bordlampe. Hvis dit hjemmekontor ikke flytter sig, så kan et vægmonteret skrivebord skabe masser af luft omkring din arbejdsplads. På den måde kan du fokusere på det allervigtigste og sikre, at dine tanker ikke vandrer væk fra arbejdet, men holdes skarpe og fokuserede.

Husk også at få bevægelse ind i arbejdet. Et hævesænke-bord behøver ikke være stort og tungt for at bidrage med sunde arbejdsstillinger og bevægelse.

Nichba 3.jpg

Nichba2.jpg

Bord-matting-vand.jpg

 
 

Gør det ekstra lækkert når du arbejder hjemme

Dit skrivebord behøver ikke være upersonligt og uden bløde kurver. Måske arbejder du bedst et sted, hvor du føler dig hjemme og godt tilpas, omgivet af møbler, der udstråler kvalitet og funktionalitet. Smukke og naturlige detaljer i egetræ og en praktisk overfladebelægning af linoleum udgør et ikke bare flot, men også funktionelt sted at sætte sig med computeren, blyanten eller notaterne når du skal arbejde hjemme.

Hemingway_117960 kopi.jpg

Hemingway_sort.jpg

 
 

En god siddeplads ved skrivebordet

For at opnå produktivitet ved skrivebordet er det vigtigt, at du sidder godt. At sidde godt handler ikke kun om stolens komfort, men også i høj grad om det er en stol, du har lyst til at sætte dig i, og om stolen indbyder til koncentration. Slanke linjer af pulverlakeret stålstel og overflader af naturligt træ er en simpel og elegant løsning, som står i stor kontrast til den traditionelle kontorstol.

Sincera_118007_01.jpg

Sincera_118007_1.jpg

 
 

Når det skal være luksuriøst

Læder udstråler bare lækkerhed og luksus. De slanke linjer med et smukt stel af massiv stål, kombineret med læderets tyngde, kvalitet og udstråling giver dig en alternativ stol til hjemmekontoret, som du ikke har lyst til at rejse dig fra igen. Her sidder du godt, og stolens materialer gør, at den med tiden skifter udtryk, takket være læderets naturlige patinering.

Primum_117996.jpg

Primum_stole.jpg

 

Se vores udvalg her

 
 

Når det simple er det bedste

Stolen til din hjemmearbejdsplads behøver ikke at være en kontorstol. Et simpelt, funktionelt og helt igennem tidløst design gør, at stolen sagtens kan bruges til arbejde, men også kan svinges ud og bruges som en ekstra stol ved spisebordet. Gør det nemt for dig selv med en stol, der kan bruges til lidt af hvert, men som giver dig alt hvad du behøver.

AC3_Sort_Hvid.jpg

AC3_Sort.jpg

 
 

Pladsbesparende ergonomi

Et hjemmekontor kan have sine pladsbegrænsninger, og står du i en situation, hvor du ikke har mulighed for at indrette din arbejdsstation i hjemmet med en stor kontorstol og elektrisk hævesænkebord, men stadig ønsker en ergonomisk arbejdsstilling, findes der flere spændende alternativer. Med et tidløst og kompakt design er disse stole et fantastisk ergonomisk alternativ til de klassiske kontorstole.

Varier Variable stol

Varier_Move_800x800px.jpg

Varier_Variable_800x800px.jpg

Se udvalget her