Kreative whiteboardløsninger at mødes ved

Space-Up er en kollektion af whiteboardløsninger fra Legamaster og består af serierne Wall-Up, Wrap-Up og Board-Up. Med Space-Up kan du omdanne væggene på kontoret, i mødelokalet eller på hjemmekontoret til magnetiske skrivetavler. De mange fleksible løsninger gør det muligt at udnytte vægpladsen optimalt og få opsat tavler i lokaler med begrænset plads. Den perfekte løsning til daglig planlægning og visualisering af ideer og projekter. Find inspiration til store væg-til-væg whiteboardløsninger med Wall-Up eller en modulløsning, der også fungerer perfekt til hjemmekontoret, med Board-up. Mulighederne er mange.   

 
 

Wall-Up – væg-til-væg whiteboards 

Udnyt væggene med Wall-Up magnetiske tavler til planlægning og præsentation. Omdan væggen på din arbejdsplads til én stor skriveflade med rig mulighed for brainstorms og idégenerering – den perfekte løsning til store mødelokaler eller kontorlandskaber.

Tavlerne er tilgængelige i 3 størrelser

  • 200 x 119,5 cm
  • 200 x 59,5 cm
  • 119,5 x 200 cm

Tavlerne kan kombineres og dække hele vægge, hvis du har behov for det.

Whiteboardtavle

Wall-Up_800x475_2.jpg

Wall-Up_800x475_3.jpg

 
 

Wrap-Up – fleksibel whiteboardløsning

Vil du omdanne din væg til et magnetisk whiteboard? Så er Wrap-Up serien fra Legamaster lige hvad du mangler. Wrap-Up er en del af Legamasters Space-Up tavleserie af magnetiske tavler.  

Wrap-Up kan anvendes på alle glatte overflader og klæber på væggen. Du slipper altså for at skulle bore i væggen. Wrap-Up fra Legamaster kan skæres, som du ønsker. Du får derfor en utroligt fleksibel løsning til vægge eller overflader, der ellers ikke ville have plads til et whiteboard.   

Whiteboardtavle

Wrap-Up_800x475_1.jpg

Wrap-Up_800x475_3.jpg

 
 

Board-Up – Modulopbygget whiteboardsystem 

Med Board-Up serien fra Legamaster kan du skabe en bred skriveflade og aldrig løbe tør for plads. Board-Up tavlerne fungerer som moduler og kan kombineres, så du får lige præcis det setup, du behøver. De magnetiske whiteboards kan hænges både vertikalt og horisontalt for optimal fleksibilitet.

Med sin fleksibilitet er Board-Up serien også en perfekt løsning til hjemmekontoret og giver mulighed for at visualisere ideer og noter eller til at holde overblik over projekter.    

Whiteboardtavle

Board-Up_800x475_2.jpg

Board-Up_800x475_3.jpg