Vælg en bæredygtig løsning til dit hjemmekontor

Indret dit hjemmekontor med omtanke for mennersker og miljø. Find inspiration til bæredygtige løsninger til dit hjemmekontor samtidig med at du forbedre dit arbejdsmiljø og dermed din effektivitet.

Vi har samlet et udvalg af produkter der hjælper dig til en mere effektiv arbejdsdag på hjemmekontoret og bidrager til en mere miljøvenlig hverdag.

 
 

Danmarks grønneste printere

Brother arbejder for en grøn udvikling ved at mindske deres produkters negative påvirkning af miljøet. Det er den filosofi, som hele deres miljømæssige indsats er baseret på og der er taget et stort skridt i den grønne retning, da langt de fleste af Brothers maskiner har opnået certificering med det nordiske miljømærke Svanen og/eller, tyske Der Blaue Engel.

Så indretter du dit hjemmekontor med en printer fra Brother tager du et bæredygtigt valg.

Brother Miljøpartnere - sammen kan vi skabe et bedre miljø

Når du afleverer din toner hos din Miljøpartner sikrer du, at den bliver genanvendt på en miljørigtig måde. Vi indsamler tonerne, og når ’kassen er fuld’, bliver de afhentet og sendt til genanvendelse på én af Brothers to europæiske fabrikker. Kan toneren ikke genanvendes direkte, bliver den skilt ad i de forskellige plasttyper, der bliver genbrugt i andre produkter.

Mogens Daarbak

 
 

Energi besparende makulatorer

Med de 2 energi besparende features: Auto-shut off og Energy Savings System, vil makulatorerne slukke automatisk efter 30 minutters inaktivitet og reducere energi forbruget mens du bruger den.  

Overholder du GDPR reglerne? 

Med en makulator kan du sikre, at GDPR reglerne også bliver overholdt på hjemmekontoret. Med et kompakt design er disse makulatorer ideelle til hjemmekontoret, selv hvis du har begrænset plads.

For yderligere inspiration, se vores guide til den rigtige makulator.

Leitz Makulator

 
 

Klimaneutrale kontorartikler 

Med den nye Recycle-serie fra Leitz kan du være med til at forbedre både det globale miljø

- og dit eget kontormiljø. Hvert produkt i sortimentet er klimaneutralt, 100% genanvendeligt

og fremstillet fra en høj procentdel recirkulerede materialer. Med Leitz's ekspertise

for premium kvalitet og design afspejler Recycle-serien virkelig dit valg for miljøet.

Rollermouse rejsesæt

Contour Rollermouse_travelkit_800x800.jpg

Contour Rollermouse_top view_800x800.jpg

 
 

Skån miljøet med Pilots B2P gelpenne

Siden lanceringen af Pilots B2P serie er 7 millioner plastik flasker blevet omdannet til kuglepenne. En normal 1.5 liters vandflaske bliver til 5 kuglepenne og plastik flasker der ellers kunne have endt som en del af den store plastik forurening af verdens havene, for i stedet nyt liv på kontorer over hele verden.

Vælger du en B2P gelpen gør du en aktiv indsat for at nedbringe plastik forureningen og med mulighed for genopfyldning af blæk kan B2P gelpennene bruges igen og igen i mange år.  

B2P gelpennes fås i forskellige modeller og med refill som tilbehør.

Headset Sennheiser MB PRO 1

 
 

Scan og print - også på hjemmekontoret

Man kan tit have brug for at scanne eller printe dokumenter af den ene eller den anden slags, og det behov bliver ikke mindre, når du arbejder hjemmefra. Måske har du en rapport liggende, som én eller flere af dine kolleger skal bruge, eller du skal scanne en underskrevet kontrakt, så du kan sende den afsted som en digital fil.

Det kan også være, at situationen er omvendt, og det er dig, der skal bruge et dokument, som én af dine kolleger sender til dig. Hvis filen er sendt i et format, hvor du ikke kan lave noter, så kan det være rigtig praktisk at have en printer ved hånden.

Hvis du har en printer og en scanner på hjemmekontoret, bliver det altså lettere at arbejde sammen med dine kolleger, selvom I ikke sidder sammen.

Multifunktionsprinter Epson XP-7100 A4

Grib stilen - HP 2.jpeg

Grib stilen - HP 1.jpeg