Skip to main contentIndretning af mødelokalet

God indretning giver bedre møder

Der findes mange forskellige former for møder. Nogle møder har mange deltagere, andre har få. Nogle møder handler om idégenerering og skal give plads til kreativiteten, andre har fokus på planlægning og skal være effektive. Derfor skal mødelokalet tilpasses de mødeformer, I anvender. Når mødelokalets indretning understøtter jeres arbejdsprocesser, bliver jeres møder bedre.

Kend dine mødedeltagere

Hvem kommer til at bruge mødelokalet, og hvordan indrettes rummet, så det er både anvendeligt og inspirerende? Det kræver et kendskab til de personer, som skal holde møder i rummet. Intelligent indretning af mødelokalet handler om at gøre mødeprocessen så smidig som muligt, og det lykkes, når funktion og æstetik går op i en højere enhed.

3 gode spørgsmål

  • Hvem bruger mødelokalet? (interne møder, kundemøder etc.)
  • Hvilke typer af møder afholdes i mødelokalet? (kreative, digitale etc.)
  • Hvad skal mødelokalet sige om virksomheden?3 tips til indretningen

Storytelling

Skab bedre møder med storytelling

Med en temabaseret indretning af mødelokalet kan I give mødedeltagerne en helt speciel oplevelse, når de træder ind i rummet. Med udgangspunkt i virksomhedens DNA kan I indrette mødelokalet med en tilpasset farvepalette og stærke statements på væggene. Det betyder, at mødelokalet fortæller en historie om jeres virksomhed, og det inspirerer både interne og eksterne mødedeltagere at blive mindet om de grundlæggende værdier i virksomheden, der sætter mødearbejdet i en større og vigtigere kontekst.

Ingen perfekt mødestol

Der findes ikke én perfekt mødestol

Definitionen af den perfekte mødestol afhænger fuldstændigt af, hvilket møde den skal bruges til. Derfor er det vigtigt, at I kender jeres mødeprocesser og mødedeltagere. På lange møder er det afgørende, at mødestolen er komfortabel og ergonomisk. Den skal måske have armlæn, så brugeren kan slappe helt af. Skal mødet være mere kreativt og idégenererende, er bevægelige mødestole en god måde at holde energien oppe. Måske skal I slet ikke have mødestole, men stå op i stedet for, så hele kroppen aktiveres.

Digitale møder

Det digitale mødebord

Digitale værktøjer er efterhånden blevet hverdagskost i mange virksomheder, og videokonferencer er optimale, når afstandene er store. Derfor skal mødebordet også tilbyde de optimale forhold for digitale samtaler, så mødekvaliteten bevares. Med integreret strømforsyning og mulighed for tilkobling af computer bliver opsætningen hurtig og ukompliceret. Et V-formet mødebord sikrer, at alle mødedeltagere er synlige på videokonferencer og kan se skærmen uden at læne sig ind foran hinanden.Se også hvordan du indretter...

Lounge

Kontor

Undervisningslokale

Del inspirationen med andre

      

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)