Skip to main contentTavler

Tiderne skifter

En tavle er ikke længere bare en tavle. Det er en del af indretningen, en del af udsmykningen og en vigtig del af arbejdsprocessen for mange virksomheder. Der findes tavler i flere materialer og farver, og det er vigtigt at finde den rette kombination af design og funktion.

Husk tilbehøret

Tilbehøret til tavlen er mindst lige så vigtigt som tavlen selv. Med de rigtige værktøjer bliver tavlen let at anvende. Vælg derfor uigennemsigtige markers, som er tydelige og sørg for at have magneter og slettepude ved hånden, så tavlen kan anvendes til sit fulde potentiale.

3 gode spørgsmål

  • Har I tavler i virksomheden i øjeblikket? Hvad bruges de til?
  • Hvordan kan tavler effektivisere og forbedre arbejdsprocesserne?
  • Hvilke konkrete arbejdssituationer skal tavlerne anvendes i?3 tips til tavler

Størrelse

Størrelsen betyder noget

Tavlens størrelse skal passe til jeres behov. Vælg en stor tavle, hvis der enten skal være plads til mange informationer, eller hvis tavlen skal bruges af flere, så det ikke hver gang er nødvendigt at slette sine notater. Faktisk er det inspirerende for medarbejdere at gå forbi en visuel repræsentation af deres og andres arbejde.

Farve

Farven betyder noget

Stærke farver kan være inspirerende og sjove, hvis tavlen anvendes til at skrive få informationer på eller bruges til at hænge ting op vha. magneter. Skal tavlen derimod anvendes til større mængder tekst eller komplicerede figurer, kan det være en fordel af vælge en neutral eller nedtonet farve, som giver en rolig baggrund.

Placering

Placeringen betyder noget

Skal tavlen have en fast plads, eller skal den kunne flyttes rundt efter behov? Mobile tavler kan fungere som rumdelere og giver medarbejderne frihed til at variere arbejdspladsen. Det kan dog også være hensigtsmæssigt at placere tavlen et stykke væk fra arbejdspladsen, så den bliver et samlingspunkt og afbræk i hverdagen.Se flere detaljer i indretningen

Grafisk dekoration

Akustik

Grøn indretning

Del inspirationen med andre

      

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)