Skip to main contentSolafskærmning

Når solen skinner

Solen er dejlig, især når man kan være udenfor, men i vores dagligdag kan den også være til gene. Sollys er vigtigt for humøret og det indre ur, men når vi arbejder koncentreret kan solen være anstrengende. Med den rette løsning kan du selv vælge, hvornår du lukker solen ind.

Flere løsninger

Solafskærmning kan løses på mange forskellige måder, og det rigtige valg vil understrege arkitektur og indretning både i udformning, materialer og farver. Gardiner, paneler mv. kan med fordel også fungere som designelementer og være med til at skabe rum i rummet.

3 gode spørgsmål

  • Hvordan reguleres solindfald i rummet i dag?
  • På hvilken tid af året er det mest behageligt at være i rummet?
  • Hvor meget tid bruger I på at tilpasse solafskærmningen manuelt?3 tips til solafskærmning

Hold hovedet koldt

Hold hovedet koldt

Vidste du, at udvendig solafskærmning har større effekt på rummets temperatur end indvendig afskæmning? Ved udvendig afskærmning når solens stråler aldrig at trænge gennem vinduet og bidrager derfor ikke til en højere indvendig temperatur. Virksomheder med store glaspartier, som oplever høje temperaturer indendørs, kan derfor med fordel vælge en udvendig solafskærmning.

Luk solen ind

Husk også at lukke solen ind

Ufleksible løsninger såsom filmbelagte vinduer kan virke smarte i øjeblikket, men lukker også solen ude på de tidspunkter af året, hvor vi har stor gavn og glæde af den på arbejdspladsen. Solen er ikke kun en gene, men også en rigtig god kilde til energi og humør for medarbejdere. Det er derfor vigtigt at tilpasse solafskærmningen til hele året og ikke kun, når solen er stærkest. 

Automatisering

Automatisér og spar på energien

Ved manuel styring af solafskærmningen er vi tilbøjelige til kun at justere på afskærmningen, når der sker radikale ændringer i vejret, som generer. Vi glemmer at justere tilbage og udnytte varmen, dagslyset og udsynet, når generne er væk. En virksomhed kan reducere energiforbruget med op til 20% ved at automatisere solafskærmningen - dette indebærer muligheden for manuelle tilpasninger.Se flere detaljer i indretningen

Grøn indretning

Specialdesign

Akustik

Del inspirationen med andre

      

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)