Skip to main contentGrafisk Dekoration

Don't say it - show it

Grafisk dekoration er en oplagt mulighed for at give indretningen personlighed samt vise virksomhedens identitet og værdier på en autentisk måde. Grafisk udsmykning giver en unik mulighed for troværdigt at udtrykke egenskaber og kompetencer, som både giver besøgende et godt indtryk af virksomheden, men også inspirerer medarbejdere og dermed skaber en virksomhedskultur, som understøtter budskabet.

Den røde tråd i indretningen

Med grafisk dekoration kan indretningen på tværs af rum i virksomheden knyttes sammen. Gør virksomhedens DNA tydelig vha. de rigtige farver, ord og logo. Lad den grafiske dekoration fortælle virksomhedens historie og give den besøgende eller medarbejderen en helhedsoplevelse af virksomheden gennem storytelling, der skaber sammenhæng mellem rum, afdelinger og funktioner.

3 gode spørgsmål

  • Hvad inspirerer jeres medarbejdere og besøgende? (Citater, farver, billeder etc.)
  • Hvordan kan virksomhedens identitet og værdier bedst udtrykkes visuelt?
  • I hvilke rum kan grafiske dekorationer enten øge inspirationsniveauet eller hæve rummets praktiske funktion?3 tips til grafisk dekoration

Vær original

Drop klichéerne og vær original

Der findes uendeligt mange motiverende citater og plakater, som efterhånden nærmere er komiske indslag fremfor konstruktive og motiverende visuelle hjælpemidler. Vælg den grafiske dekoration som passer præcis til virksomheden og medarbejderne. Vær ikke bange for at udelukke nogen ved at vælge dekorationer, der er for specifikke eller indforståede. Mennesker har en fantastisk evne til at skabe associationer med ord, billeder, former og farver, også selvom det ikke umiddelbart virker til at have relevans.

Nudging

Design den ønskede adfærd

Brug nudging til at skabe orden og brugervenlighed i store kantiner, receptioner, garderober og andre rum i virksomheden. Grafiske dekorationer kan have stor betydning for adfærden, og noget så simpelt som en pil, en skydeskive på skraldespandslåget eller fodaftryk på gulvet ved køen i kantinen kan medføre store adfærdsændringer og store fordele. Overvej hvilke nye adfærdsmønstre I gerne vil skabe i virksomheden, og hvilke eksisterende adfærdsmønstre I med fordel kunne ændre.

Tænk ud af boksen

Tænk ud af boksen

Fordelen ved grafiske dekorationer er, at de kan sættes på hvad som helst. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Brug eksempelvis grafiske dekorationer som afskærmning på glasvægge til mødelokaler, sæt en inspirerende dekoration på skrivebordet eller gør receptionsskranken helt unik. I venteområder er det oplagt at illustrere virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier med grafiske dekorationer, så besøgende har mulighed for allerede at interagere med virksomheden, mens de venter. Se flere detaljer i indretningen

Akustik

Tavler

Grøn indretning

Del inspirationen med andre

      

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)