Skip to main contentAkustik

God ro og god larm

God akustik afhænger af rummets anvendelse. I nogle tilfælde har vi brug for fuldstændig ro til at koncentrere os, i andre tilfælde er det meget vigtigt, at vi kan høre hinanden, så der ikke opstår misforståelser, og dialogen kan flyde frit. Akustikløsninger er utrolig vigtige at inddrage i indretningen, fordi de har betydning for rummets atmosfære og kan gøre hele forskellen på en god og dårlig arbejdsplads. 

Fornøjelse for både ører og øjne

Du behøver ikke gå på kompromis med det visuelle udtryk i valget af akustikløsninger. Ofte glemmer vi at inddrage akustikken i indretningen, fordi dens fordele ikke umiddelbart er synlige, før rummet tages i brug. Indretningsprocessen bliver dog nemmere, hvis akustikken betragtes på lige fod med den øvrige udsmykning, og ofte kan akustikken gøres til en integreret del af den øvrige udsmykning.

3 gode spørgsmål

  • Hvordan er akustikken i rummet nu?
  • Er der samme akustikbehov i hele rummet, eller skal der differentieres?
  • Skal akustikløsningerne være usynlige eller udsmykkende?3 tips til akustikken

Integreret akustik

Integreret akustik

Der findes mange innovative akustiske løsninger på markedet i dag, og flere af dem er indbygget i møbler, lamper eller andre indretningselementer. Det er derfor ikke længere nødvendigt at bruge mange penge og meget plads på at skabe god akustik. Med multifunktionelle løsninger forbliver indretningen enkel, men går ikke på kompromis med de akustiske egenskaber.

Akustik tilpasset rummet

Hvert rum har sin akustik

God akustik er ikke det samme i alle rum. I et kontorlandskab skal der være gode forudsætninger for stilhed og arbejdsro, mens der i et mødelokale skal være optimale forhold for præsentationer og dialoger. Det skaber væsentlige forskelle i den akustiske indretning, og det er derfor altid vigtigt at inddrage rummets lydmæssige anvendelse i processen.

Akustik som kunst

Kunsten at skabe god akustik

Akustikløsninger behøver ikke være kedelige paneler og skillevægge, som er uinspirerende og optager en masse plads. Hvorfor ikke integrere den akustiske indretning i udsmykningen af virksomheden. Det kan indebære alt fra flotte vægelementer og skulpturelle møbler til arkitektoniske loftsløsninger og grøn indretning. Kun fantasien sætter grænser.Se flere detaljer i indretningen

Belysning

Tavler

Specialdesign

Del inspirationen med andre

      

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)