Skip to main contentPrikken over i'et

Det lille ekstra der gør den store forskel

Detaljerne skaber den røde tråd i indretningen og gør halve løsninger hele. Grafisk dekoration, grøn indretning og specialdesign giver indretningen personlighed og skaber liv i rummet. Solafskærmning, akustikløsninger og belysning gør arbejdsmiljøet sundere og mere produktivt for medarbejdere. Det er noget, der kan ses på bundlinjen - og mærkes i dagligdagen. 

Djævlen ligger i detaljen

Hvis belysningen er dårlig, er det ligemeget, hvor god kontorstolen er. Hvis akustikken halter, kan selv et fantastisk mødebord ikke gøre en forskel. Hvis det visuelle udtryk ikke passer til virksomhedens værdier, vil selv de dyreste indretningsløsninger ikke virke autentiske. Derfor er detaljerne afgørende, og derfor skal du tænke dem med helt fra start.

Slå to fluer med ét smæk

Detaljerne kan fremstå som kunstværker i sig selv. En plantevæg har både akustiske egenskaber og er fantastisk flot at se på. Mange intelligent designede møbler er skabt med henblik på at inkorporere detaljer såsom akustikoptimering i selve møblet. Det gør det muligt at skabe helt stilrene indretninger, hvor æstetik og funktion ikke sker på bekostning af hinanden.Sådan får du styr på detaljerne

Akustik

Planter

Tavler

Belysning

Solafskærmning

Indretning

Grafisk dekoration

Specialdesign

Indretningsproces

Del inspirationen med andre

      

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)