Skip to main contentIndretningen af VP SECURITIES

”Indretningen understøtter meget bedre den måde, vi arbejder på, og afspejler en moderne virksomhed. Jeg kan godt lide helheden i det look, kontoret har fået.”

Birgitte Kristensen, Facility Manager, VP Securities.

Stilrene møbler på kontoret

Møblerne er udvalgt med et fokus på høj kvalitet, funktionalitet og selvfølgelig i nuancer, der under­streger VPs identitet. Stilrene skriveborde og eksklusive kontorstole giver optimale arbejdsforhold og skaber et flot og roligt samlet indtryk af kontoret.

Afskærmning og arbejdsro

Akustikoptimerede mødebokse fungerer perfekt i storrumskontoret. Enkeltmands møde­boksen er ideel til telefonmøder, så resten af kontoret ikke forstyrres. Det er også stedet, hvor den enkelte kan finde ro til fordybelse, afskærmet fra resten af kontoret.

Ikke mere plads men bedre plads

VP Securities har skabt flere kvadratmeter i et eksisterende rum ved at inkorporere innovative mødesteder, som skaber rum i rummet. Det traditionelle storrumskontor er forvandlet til et funktionelt kontorlandskab med forskellige mødesteder, der kan imødekomme medarbejdernes behov. 

Stående eller siddende møder midt i rummet

Højborde og stole er placeret som projektstationer i midten af kontorlandskabet, hvor medarbejderne kan gå hen og holde fælles møder på tværs af arbejdspladserne. De smarte barstole kan skubbes helt ind under bordet, så man kan stå i stedet for at sidde. Stolen kan hænges på bordet, når den ikke bruges, hvilket letter rengøringen i lokalet.

Rum i rummet

Med den store mødeboks har medarbejderne nu et sted, hvor de kan gå hen og tale to og to sammen uforstyrret, uden at medarbejderne behøver at tale henover hovedet på hinanden. Det er en løsning, VP er virkelig glade for. Mødeboksen har indbygget lys og strøm, så du kan koble dig på og arbejde på din PC.

 
 

Skal vi også hjælpe med indretningen af din arbejdsplads?

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)