Skip to main contentIndretningen af Randers Tegl Hammershøj

”Indretningen er gennemført, og vi er ikke gået på kompromis med noget. Glasvæggene og indretningen skaber sammenhængen, så vi sidder tæt på hinanden, men alligevel kan arbejde uforstyrrede. Det er en fornøjelse at arbejde i.” 

Kresten Ejlskov Hansen, teknisk direktør, Randers Tegl.

Ro på kontoret

Rene linjer og godt håndværk er prioriteret højt i indretningen og understøttes diskret af intelligente løsninger såsom akustikoptimerende gulvtæpper og billeder. De mørke, enkle og klassiske farver i kombination med materialer af træ skaber en tidløs indretning, der tydeligt viser, hvad Randers Tegl kan og står for.

Stort og unikt fleksibelt showroom

Det imponerende showroom har plads til 70 personer og er oplagt til foredrag og andre events. På bagvæggen er der skabt et større kunstværk med udstilling af virksomhedens produkter. De klassiske møbler i sort sikrer den sofistikerede linje i hele indretningen, mens naturen udenfor vinduet virkelig kommer til sin ret.  

Optimale rammer til møderne

I det store mødelokale er farveskalaen holdt skarp med Gate mødestole fra Savir Design i grå­meleret stof, sort stel og sorte armlæn. Mødebordet er sort med detaljer af træ på under­siden, og på væggen er et tapet med virksom­hedens produkter. Gulv­tæppet er med til at skabe optimal akustik i rummet, og de grønne planter giver liv og farve blandt de stilrene møbler. 

Gennemført og stensikker stil

Det kræver integritet, mod og kreativitet at være tro mod sit brand helt ned til mindste detalje, men det er netop, hvad Randers Tegl har formået med sit nye domicil. Bygningen i sig selv er et pragteksempel på det håndværk, som virksomheden tilbyder sine kunder, og sammen med indretningen skabes et helhedsindtryk af troværdighed og solid kvalitet. 

Sammenhæng mellem inde og ude

Udenfor er den gennemførte stil videreført med bænke i træ og sorte krukker med træflis og grønne planter. Træet står i kontrast til stenfliserne, men har samme rene linjer og skaber dermed en harmonisk kombination af materialer udenfor hos Randers Tegl.

 
 

Skal vi også hjælpe med indretningen af din arbejdsplads?

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)