Skip to main contentIndretningen af Plantoramas hovedkontor

Stilrent og konceptuelt

Vellykket konceptuel indretning handler om at finde balancen mellem smagfulde grundelementer og autentiske detaljer. Hos Plantorama er balancen skabt gennem valget af neutrale møbler i lækre materialer kombineret med gennemtænkte detaljer i form af glasfolie, vægdekoration og konceptualiserede mødelokaler. 

Mødelokaler med personlighed

Mødelokalerne er konceptualiserede i indretning og dekoration, men også ved hjælp af navnene, som Plantorama har fundet på. Det bliver pludselig en spændende oplevelse at skulle til møde i Væksthuset eller Akvariet. Væggene i mødelokalerne er dekorerede med inspirerende vægfolier, som fortæller om Plantoramas værdier. 

En stol der er ren hygge

Hos Plantorama er receptionen holdt stilren i rolige nuancer. Lige inden for døren kan du tage plads i en skøn stol, hvis der er ventetid. Det er ikke tilfældigt, at loungestolen fra Connection hedder Hygge. Med sine bløde former og høje ryg afskærmer den for miljøet udenfor og skaber rum til samtale og fordybelse.

Arbejdsstation med indbygget afskærmning

Diskrete opbevaringsløsninger, funktionelle hæve-sænke-borde med indbygget akustik og gennemtænkte detaljer er nogle af de bærende elementer i indretningen af Plantoramas lokaler. Hæve-sænke-bordene fra Mikomax giver et naturligt udtryk med bordpladen i træ kombineret med varme grå akustikpaneler. 

Tilbehøret kan ikke undværes

Tilbehøret fra PJ Production er stilrent og gør skrivebordet fleksibelt. Skærmarmene sikrer, at computerskærmene kan indstilles i den korrekte højde og vinkel, uanset om du står op eller sidder ned. Skrivebordsskuffen er ideel til mindre genstande, som ellers ofte kan få arbejdsstationer til at fremstå rodet.

Stort mødelokale til mange formål

Mødelokalet til 24 personer med de flotte læderstole udstråler kvalitet. Uden for mødelokalerne er der placeret små skærme, som viser, om mødelokalet er ledigt eller ej, hvornår det er booket og hvor lang tid. Det giver et hurtigt overblik og forhindrer unødvendige forstyrrelser. Et stort forhæng kan skærme mødet af fra gangområdet. 

 
 

Skal vi også hjælpe med indretningen af din arbejdsplads?

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)