Skip to main contentIndretningen af Per Aarsleff

Et fokus på kvalitet og tidsløst design

I Per Aarsleffs domicil i Aarhus har vores samarbejdspartner FORMSPROG indrettet flere forskellige miljøer med henblik på kvalitet og design. Målet var at symbolisere kvalitet for kunderne, skabe et tidsløst design, der passede ind i virksomhedens profil og give medarbejderne ro, efter de flyttede ind i et åbent kontormiljø. Møblerne har Mogens Daarbak leveret.

Rolige og funktionelle miljøer

Det åbne kontor og mødelokalerne er hovedsageligt indrettet i afdæmpede nuancer, der skaber ro. Enkelte steder optræder møbler i klare farver for at give miljøerne inspiration og energi. De varierende siddemøbler og mobile tavler bringer funktionalitet ind på arbejdspladsen og gør det muligt for medarbejderne at rykke rundt og tilpasse miljøerne til forskellige formål.

En tidsløs og moderne kantine

Kantinen bruges hver dag af mange mennesker, der til frokost tager en pause fra arbejdsopgaverne. Derfor har der i indretningen været fokus på at skabe et roligt og afslappende miljø i tråd med virksomhedens ønske. Møblerne er præget af funktionalitet og kvalitet: De er nemme at flytte rundt, har en høj komfort og kan holde til lidt af hvert. 

 
 

Skal vi også hjælpe med indretningen af din arbejdsplads?

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)